Hem kalp atışını duymak için hem de keseyi görmek için öyle demiştir. 2 hafta sonra inşallah kalp atışını da duyacaksınızBen de bugün öğrendim hamileymişim,beta değerim aşağıdaki gibi ama ultrasonda ne kese ne başka bir şey görünmedi doktor sadece hayırlı olsun 4-5 haftalık hamilesin 2 hafta sonra tekrar gel dedi anormal bi şey olsa doktor bilirdi değil mi?
Kime sorsam bu değerle görünmemesi imkansız diyor bir de hiç beta artışına falan bakmadı 2 günde bir 2 katı olması gerekiyormuşHem kalp atışını duymak için hem de keseyi görmek için öyle demiştir. 2 hafta sonra inşallah kalp atışını da duyacaksınız
Korkutmak istemem ama iki binlerde görünen kese bu değerde görünmemesi çok zor başka bir doktora daha görünün vakit kaybetmeden dış gebelik vs olursa iç kanama riski olur. 4 5 haftalıktan fazladır bence bu hcgyeBen de bugün öğrendim hamileymişim,beta değerim aşağıdaki gibi ama ultrasonda ne kese ne başka bir şey görünmedi doktor sadece hayırlı olsun 4-5 haftalık hamilesin 2 hafta sonra tekrar gel dedi anormal bi şey olsa doktor bilirdi değil mi?
yarına randevu aldım bakalımKorkutmak istemem ama iki binlerde görünen kese bu değerde görünmemesi çok zor başka bir doktora daha görünün vakit kaybetmeden
Ne dedi doktor?yarına randevu aldım bakalım
Hem kendisini hem kalp atışını gördüm diğer doktorun ya cihazından ya geçiştirmesinden kaynaklı görülmemiş galibaNe dedi doktor?
Çok sevindim bende dün kan verdim 922 çıktı değerim hafta sonu girdi araya değerim iyi dimiHem kendisini hem kalp atışını gördüm diğer doktorun ya cihazından ya geçiştirmesinden kaynaklı görülmemiş galiba
Kaç haftalık pekiÇok sevindim bende dün kan verdim 922 çıktı değerim hafta sonu girdi araya değerim iyi dimi
Bilmiyorum ki hafta sonu girdi araya hafta içi gidip bakacazKaç haftalık peki
Gayet iyiKızlar beta değerlerime bakar mısınız acillll
24.01.2025(54
26.01.2025(140
28.01.2025(273
30.01.2025(904
03.02.2025(4095
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?