bayanlar mrb baska konularda konu actım hamıleyım ve kafam cok karısık kürtajdan bahsedıyolar...beta hcg degerı ıkı kat artmamıs bılgısı olan yada benım gbı olan varmıdır...sımdıden tesekkurler yorumları beklıyorum...inşallah herkes diledığı bebegıne kavusur
çok sagol canım cvb yazdıgın ıcın...bastan anlatayım hakkını helal et uzun olur...ilk gunum gectı hastaneye gttım 806 vs cıktı...progesteron degerım ıse 11 küsürlerde cıkmıs...karnımdan gorunmedı alttan gorundu kucukte olsa kesedr 3 dort haftalık gıbı dedı...bır hafta snra randevu verdı gttım...kese bıraz kucuk gbı dedı...karnımdan gorundu bu ıyıdır dedı karnımdan gorununce...kan testı ıstedı ısterkende eger 6400 küsürlü sayı cıkarsa betan korkma bu ıyıdır dedı...8000 küsür cıktı..progesteronum 13.48 cıktı...aradım beta ıcın ıyı dedı progesteron bıraz dusuk dedı...iğne ve hapa basla dedı...haftaya gel dedı....neyse ben meraklandım baska dr gttım....oda bu degerlerıne gore kalp atısı alınması lazım vs dedı...ultrasona soktu alttan baktı bos kese kurtaj lazım sana zarar verır vs vs konustu..kesede asagya dogru bısey var ama bebek deıl olmus bu baktı baktı bıseye benzemıyor dedı...elımde verdıgı ultrasonda ıse bos kese vardı.oda kan testı ıstedı aradım anarmol gebelık gbı degerlerın artmıs ama kese bos kurtaj dedı yarın yıne gel dedı..neyse kan sonucum 11000küsür cıkmıs...progesteron ıse 11 küsür...sabah gttım tekrar baktı baktı sagolsun cok ınceledı yıne o goruntuyu gordu bebek desem deıl ölmus olamamıs vs kurtaj dedı pazartesı gunu gel yapalım...tabı cok uzuldum ıcıme attım...pazartsı ıse asıl dr..umla randevum vardı ümitsizce gttım....tabı demedım baska dr gttım dıye...ultrasona grdım alttan baktım...yolk sac kesesı tabırı caızse gunes gbı tepede duruyordu...ama o dıger drun gsterdıgı resımle hıc mı hıc alakası yoktu...neyse dr yolk sac olusmus ınsallah haftaya yanı pazartesı gunu kalp atısı aırız dedı...yıne dun kan testı verdım ıste bu kez sevındım ıcı dolu yolk sac vardı....tlfonla aradım....beta degerım gecen hafta o hastanede yapılan 8000 küsürken bu kez 9000 küsür cıkmıs...progesteronum ıse 9 küsür cıkmıs...dr dırekt eger labaratuvar yanılmıyorsa ölü gebelik dedı...kahroldum bukez gayet ıyı konusustu yolk kesesını cok net gormustum...dıger dr lafına gore ıyıydı...beklıyorum pazartesıen az yüzde 66 artması lazım sanırım kaçtan kaç oldu?
çok sagol canım cvb yazdıgın ıcın...bastan anlatayım hakkını helal et uzun olur...ilk gunum gectı hastaneye gttım 806 vs cıktı...progesteron degerım ıse 11 küsürlerde cıkmıs...karnımdan gorunmedı alttan gorundu kucukte olsa kesedr 3 dort haftalık gıbı dedı...bır hafta snra randevu verdı gttım...kese bıraz kucuk gbı dedı...karnımdan gorundu bu ıyıdır dedı karnımdan gorununce...kan testı ıstedı ısterkende eger 6400 küsürlü sayı cıkarsa betan korkma bu ıyıdır dedı...8000 küsür cıktı..progesteronum 13.48 cıktı...aradım beta ıcın ıyı dedı progesteron bıraz dusuk dedı...iğne ve hapa basla dedı...haftaya gel dedı....neyse ben meraklandım baska dr gttım....oda bu degerlerıne gore kalp atısı alınması lazım vs dedı...ultrasona soktu alttan baktı bos kese kurtaj lazım sana zarar verır vs vs konustu..kesede asagya dogru bısey var ama bebek deıl olmus bu baktı baktı bıseye benzemıyor dedı...elımde verdıgı ultrasonda ıse bos kese vardı.oda kan testı ıstedı aradım anarmol gebelık gbı degerlerın artmıs ama kese bos kurtaj dedı yarın yıne gel dedı..neyse kan sonucum 11000küsür cıkmıs...progesteron ıse 11 küsür...sabah gttım tekrar baktı baktı sagolsun cok ınceledı yıne o goruntuyu gordu bebek desem deıl ölmus olamamıs vs kurtaj dedı pazartesı gunu gel yapalım...tabı cok uzuldum ıcıme attım...pazartsı ıse asıl dr..umla randevum vardı ümitsizce gttım....tabı demedım baska dr gttım dıye...ultrasona grdım alttan baktım...yolk sac kesesı tabırı caızse gunes gbı tepede duruyordu...ama o dıger drun gsterdıgı resımle hıc mı hıc alakası yoktu...neyse dr yolk sac olusmus ınsallah haftaya yanı pazartesı gunu kalp atısı aırız dedı...yıne dun kan testı verdım ıste bu kez sevındım ıcı dolu yolk sac vardı....tlfonla aradım....beta degerım gecen hafta o hastanede yapılan 8000 küsürken bu kez 9000 küsür cıkmıs...progesteronum ıse 9 küsür cıkmıs...dr dırekt eger labaratuvar yanılmıyorsa ölü gebelik dedı...kahroldum bukez gayet ıyı konusustu yolk kesesını cok net gormustum...dıger dr lafına gore ıyıydı...beklıyorum pazartesı
inşallah canım benım benım sende dua et ınsallah bana bende herkese edıyorum cok uzuluyorum aslında ıcıme atıyorum...allahın takdırı kabulum ama elımde degıl ınan umıt var ıcımde hakkımda hayırlısıhastanelerin cihazlarına göre değişebiliyor bazı değerler canım o yüzden farklı hastanedeki iki sonucu karşılaştırma bence, progesteronun oldukça düşük galiba hamileyken 20nin üzerinde olması lazım diye biliyorum progestan kullanmaya devam et. umarım pazartesi kalp atımını alırsın alamazsan da bir hafta sonra yine git hemen kürtajı kabul etme
inşallah canım benım benım sende dua et ınsallah bana bende herkese edıyorum cok uzuluyorum aslında ıcıme atıyorum...allahın takdırı kabulum ama elımde degıl ınan umıt var ıcımde hakkımda hayırlısı
doğru canım benım ınsallah guzel olur nasıp tabıkı rabbım bılır ben ınsallah son durumumu yazarım cok tesekkurler cvb yazdıgın ıcınhiç belli olmaz canım benim bebeğimin kalbi atıyodu aynı gün düştü neden olduğunu hiç anlayamadım yani olacağı varsa her türlü oluyor zaten sen canını sıkmamaya çalış
doğru canım benım ınsallah guzel olur nasıp tabıkı rabbım bılır ben ınsallah son durumumu yazarım cok tesekkurler cvb yazdıgın ıcın
tamam canımrica ederim muhakkak yaz
kızlar bugun dayanamadım gtttım dr...normalde pazartesı gtmem lazımdı...kan tstı verdım 9000 küsür olan degerım bugun tam 10000 olmuş....progesteron tahlılım gunden gune dusmustu en son pazartesı 9 idi...bugun ise 60 olmus...dr uzulme sımdılık ıyı nıye takılıyosun degerlere pazartesı gel dedı...eeee sız dedınız ölü yok olusmaz yasamaz vs...içimden bır umt dussede cıksada uzuldum geldım dedım...oda ben degerlere gore konustum suan erken bısey dıyemem bugun ku sonuc gayet ıyı...kalp atısını duymadan bu degerlere bakma dedı.....şaştım kaldım...ne sevınıyorum ne uzuluyorum rabbım ne verırserica ederim muhakkak yaz
şuan bunları düşünme hamileliğin tadını çıkar sonuçta ne olursa elinde değil beklemekten başka yapacak bişeyin yok geçmiş olsunkızlar bugun dayanamadım gtttım dr...normalde pazartesı gtmem lazımdı...kan tstı verdım 9000 küsür olan degerım bugun tam 10000 olmuş....progesteron tahlılım gunden gune dusmustu en son pazartesı 9 idi...bugun ise 60 olmus...dr uzulme sımdılık ıyı nıye takılıyosun degerlere pazartesı gel dedı...eeee sız dedınız ölü yok olusmaz yasamaz vs...içimden bır umt dussede cıksada uzuldum geldım dedım...oda ben degerlere gore konustum suan erken bısey dıyemem bugun ku sonuc gayet ıyı...kalp atısını duymadan bu degerlere bakma dedı.....şaştım kaldım...ne sevınıyorum ne uzuluyorum rabbım ne verırse
evet canım beklıyorum elımden bısey gelmıyorşuan bunları düşünme hamileliğin tadını çıkar sonuçta ne olursa elinde değil beklemekten başka yapacak bişeyin yok geçmiş olsun