merhaba benimde şu anda bu şekildeMerhaba benimde beta hcg
28.01.25 de kan tahlilim 68
30.01.25 101
01.02.25 174
03.02.25 318
07.02.25 950 elli çıktı bu gün doktor keseyi gördü normal gebelik olması imkansız betan istenildiği gibi çıkmıyor kesin düşük yapacaksın yada dış gebelik dedi başka doktora gittim benim %60 artışla doğum yapan hastalarım oldu takip edip bakıcaz dedi umutsuz konuşmadı bu durumu yaşanlar var mı
Ne oldu durumunuz inşallah güzel haberler almışsınızdırSizinki benimkine göre çok iyi yükselmiş inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur
Doktorlar direk kestirip atıyor insanın suratına o kadar imkansız diyolar ki bütün umudumuz kırılıyor
bende de aynı durum oldu dün başadı artık ikimizde en kısa en hayırlı doğru zamanda tekrar sağlıklı bir bebek sahibi olacağızMaalesef bu gün doktor kontrolümde hiç iyi haberler almadım eve geldiğimde ise leke gördüm kanamam başladı düşük yapıyorum
Bende ilk öğrendim çatlamadan 17 gün sonra 648’di 2 gün sonra 1040 2 gün sonra 1998 bende de böyle tam tamına 2 katı olmadı bir daha baktırmadım ama benmerhaba benimde şu anda bu şekilde
22 ocak 138
25 ocak 362
30 ocak 1086
3 şubat 1633
6 şubat 2701
bugün doktora gittiğimde kesenin gözüktüğünü ama artışın az olduğu için düşük ihtimalini verdi %1 ihtimal sağlıklı gebeliğe dönme ihtimali varmış yinede bekleyelim biraz daha dedi umarım hayırlısı olur sizin içinde benim içinde
ben maalesef yaşadım sonrasında kanamam arttı ve düşük oldu umarım sizinki sağlıklı bir şekilde ilerlerBende ilk öğrendim çatlamadan 17 gün sonra 648’di 2 gün sonra 1040 2 gün sonra 1998 bende de böyle tam tamına 2 katı olmadı bir daha baktırmadım ama ben
Geçmiş olsun kese görmemiş miydiniz peki :/ben maalesef yaşadım sonrasında kanamam arttı ve düşük oldu umarım sizinki sağlıklı bir şekilde ilerler
kese 5. haftada gördü ama beta artışı azdı ve bebek oluşmadıGeçmiş olsun kese görmemiş miydiniz peki :/
Bende de kese vardı yarın kontrol ne olacak bilmiyorumkese 5. haftada gördü ama beta artışı azdı ve bebek oluşmadı
umarım güzel haberlerle dönersinizBende de kese vardı yarın kontrol ne olacak bilmiyorum
Umarım inşallahumarım güzel haberlerle dönersinizhaber verin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?