- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
bebegım carsamba gunu gıdıcem randevu alamadım gıdecegım doktor carsambaya kadar doluymus
Canım bu testleri çok kafana takma. Benim sonuçlarım hiç iki kat artmıyordu. Doktor bile umutsuzdu bebek tutmaz diyordu. Şimdi maşallah 13 haftalık hamileyim. Bence daha yaptırma test. Bir hafta sonra keseni görmeye git. Hatta sabredebilirsen 10 gün sonra git kalp atışlarını da duy derim:)) Ben çok süründüm doktorlarda. Çok evham yaptım. Şimdi kızıyorum kendime..Hayırlı olsun bebeciğin.
öylemi cankusum tamamiki gün daha kuzucugun haberini almak icin bekliycezz demekki
kızlar nooolur bi de benim değerlerime bakın sat 13 şubat. 12 martta 77 çıktı 17 martta da >500 çıktı beta hcg. dün de muayene oldum ama keseyi göremedi dr. alttan baktığı halde normal mi sizce iyi mi değerler?
normal canım artış keseyı 3000lere cıkmadan goremıyolarmıs sanırım benım 1190 bende goremedım daha yarın yenıden gıdıcem yukselmıstır sanırım ınsallah gorurum bu defa
Canım seninle aynıyız, bende 5+4 teyim. Dün gittiğimde doktorda keseyi göremedi, beta değerim 1850 çıktı. Yarın tekrar gidicem hem kan değerime bakacak doktor dış gebelikten şüphelendiği için hemde keseye bakacak tekrar. Ben de çok korkuyorum, kahverengi lekelenmelerimde var. öffff
Bugün hcg 238 çıktıdoktora gittim vajinal usg ye aldı rahim arkasında kan varmı diye baktı yok dedi düşük büyük ihtimalle ama dış gebelik fikrini aklından çıkarma dedi hcg takibine devam. İlk gebeliğim ve burda sizlerden öğrendim birçok şeyi. 6 aylık evliyim ve ilk gebeliğim düşük oldu kanamam yada ağrım yok henüz üzgünüm alıştırmıştım kendimi hamileliğe bir k günde inşallah daha güzel haberlerimide yazarım buraya
Bugün hcg 238 çıktıdoktora gittim vajinal usg ye aldı rahim arkasında kan varmı diye baktı yok dedi düşük büyük ihtimalle ama dış gebelik fikrini aklından çıkarma dedi hcg takibine devam. İlk gebeliğim ve burda sizlerden öğrendim birçok şeyi. 6 aylık evliyim ve ilk gebeliğim düşük oldu kanamam yada ağrım yok henüz üzgünüm alıştırmıştım kendimi hamileliğe bir k günde inşallah daha güzel haberlerimide yazarım buraya
kızlar ben 7 haftalık hamileyim ultrasonda bebişimi de kalp atislarınıda gördüm beta hcg benim 3859.83 tü. sizin yazdıklarınızı okuyunca merak ettim ben bir kere kan testi yaptırdım sonuç bu ve 5 haftalıkmışım. bu degri sürekli takip etmekmi gerekiyo yardımcı olurmusunuzzzz????
Canım bugün kanamam başladı henüz çok fazla değil ama az az. Hcg sıfırlarında tamamen daha rahatlıcam hızla düşüyor cuma tekrar test yapılacak biraz ağrım var ama sat 14 Şubat ve bugün bitti : s
sanırım gerekmıyor tatlım ultrasonda gorup kalp atısınıda duymussun doktorun zaten bı sorun oldugunu anlardı olsaydı mutlaka test yapardı demekkı hersey yolunda canını sıkma sen bu arada benımle aynısın sende bende 7 haftalık hamıleyım rabbım bebeklerımızı sag saglım kucagımıza almamızı nasip eder insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?