Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım salı gunu 138 gibi bişeydı
cumartesı 1100kusurlerdeydı
bence gıdısat gayet iyi
kanama ve karın agrısı olmadıgı surece ıns hersey yolunda gider
hayırlı olsun bebegın ıns:)
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
hayirli olsun serap canim hamilleligin bence haftasinada uygun güzel olmus artisinn
tsk ederım cnm ınsallah boyle devam eder ultrasonda gorene kadar rahat degıl içim
yok valla kendini üzme bosuna keseni görmedinmi halenn kalp atisinimi kasdediyon
dun gttım doktora karından baktı goremedık alttan bakmadı bıdaha zaten sıra bulamadıgım ıcın meraktan herhangı bı doktora gıtmıstım bıseyde dıyemedım baska doktora gıdıcem pazartesı
karindan zor serap canim ancak alttan dr bu haftada zor görüyookesin insalah alttan görürsünüzzzz
inşallahhhhhhhhhh bi aksilik cıkcak dıye cok korkuyorum canım ya :44:
inslalah iyi haberle gelecennn bak görrüsün bosuna üzüyon kendiniiikeseyide görmedin demi daha
görmedim
aglaama serap canim alltan kesin görülürdü aama seni bosuna dr telasa sokmus iste
cünkü dis gebelik olsa siddetli agrin ne olurdu duramazdin bu haftaya kadarrr
sen burayada yaz pazartesi dr gelince bak demistin dersin görecen bu seferr .
inşallah bıtanem valla agzından bal damlıyor biraz olsun ıcıme su serptin mutlaka haberdar edıcem doktora gıttgımde ınsallah hayırlı haberler olurr
serapim hayirli haberini bekliyo olacam pazartesi günücünkü kanaman yok siddetli agrin yok bunlar hep iyiye isarett kuzucuk pazartesi annecim ben burdayim diycekkkk insllahhh
inşallahhhhhhhhhhhhh alakan için çok tsk ederım bıtanem ya cok buyuk moral oldun bana mutlaka haber verıcemm