Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 unda gözüktüğümde muayene etti rahim kendini hazırlıyor dedi rahim duvarı kalınlaşmış gayet iyi dedi ama son değeri daha yeni verdim. Görüşmedim o yüzden dahaCanım ilk değerin 2 gün arayla %60dan az artmış. Diğeri %60dan fazla artmış ama 4 gün geçmiş.
Düşük gerçekten. Sağlıklı olma ihtimali düşük.. Ama kimyasal mı dış gebelik mi takip etmek gerekli. Doktorunuzla görüştünüz mü?
İnşallah sağlıklı olur ama değerler yavaş artmış benım de böyle artmıştı ama kanamam oldu sonra ınsallah sağlıcakla olur30 unda gözüktüğümde muayene etti rahim kendini hazırlıyor dedi rahim duvarı kalınlaşmış gayet iyi dedi ama son değeri daha yeni verdim. Görüşmedim o yüzden daha
İnşallah sağlıklı olur ama değerler yavaş artmış benım de böyle artmıştı ama kanamam oldu sonra ınsallah sağlıcakla olur
EstagfurullahTeşekkür ederim inşallah , kanama olduktan sonra noldu peki bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
Pekin kaçıncı haftada kese gözüktü bir de gözüktüğünde beta hcgniz kaçtı hatırlıyor musunuz acaba? Çok teşekkür ederim inşallah rabbimiz en hayırlı şekilde kolay yoldan nasip eder sizeEstagfurullah4. Gün gecıkmeyle ogrenmıstım ogrendıgımden berı kanamam vardı az artıyordu beta degerım. kese göründü sadece 9. Haftaya kadar bekledık gelısmeyınce embrıyo aldı doktor .
Ama sızde çok şükür kanama yok ınsallah sonradan güzel olur degerlernız![]()
Beta 3000den sonra kese görünür. Umarım dış gebelik değildir bence düzenli kan vermeyi ihmal etmeyinPekin kaçıncı haftada kese gözüktü bir de gözüktüğünde beta hcgniz kaçtı hatırlıyor musunuz acaba? Çok teşekkür ederim inşallah rabbimiz en hayırlı şekilde kolay yoldan nasip eder size
5-6 hafta da vardı degerım düşük olmasına rağmen kese göründü mm olarak kalınlık ıyı dedi ama duzensız artıştanKanamadan sonra azaldı betaPekin kaçıncı haftada kese gözüktü bir de gözüktüğünde beta hcgniz kaçtı hatırlıyor musunuz acaba? Çok teşekkür ederim inşallah rabbimiz en hayırlı şekilde kolay yoldan nasip eder size
Çok geçmiş olsun size de5-6 hafta da vardı degerım düşük olmasına rağmen kese göründü mm olarak kalınlık ıyı dedi ama duzensız artıştanKanamadan sonra azaldı beta
Kan da degerın artışna mutlaka baktırın devam edın vermeye kanıPekin kaçıncı haftada kese gözüktü bir de gözüktüğünde beta hcgniz kaçtı hatırlıyor musunuz acaba? Çok teşekkür ederim inşallah rabbimiz en hayırlı şekilde kolay yoldan nasip eder size
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun size de![]()
Teşekkür ederim 2 gün sonra tekrar kan vericemBeta 3000den sonra kese görünür. Umarım dış gebelik değildir bence düzenli kan vermeyi ihmal etmeyin
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunKan da degerın artışna mutlaka baktırın devam edın vermeye kanı![]()
Selamlar ,İnşallah sağlıklı olur ama değerler yavaş artmış benım de böyle artmıştı ama kanamam oldu sonra ınsallah sağlıcakla olur![]()
Solda kk araçlar kısmnda takvım secenegınden yapabılırsınızSelamlar ,
Bu şekilde nasıl profilinize haftanızı yazdınız acaba ben göremedim 5+5 fln yazıyor ya
oldu teşekkürler:)Solda kk araçlar kısmnda takvım secenegınden yapabılırsınız
Takip etmeniz gerekiyor 2 günde bir iki katına çıkması gerek 19 olumlu evet var olarak görünürMerhaba beta 19 çıktı hamilelik olabilir mi