- 18 Ağustos 2019
- 2
- 0
- 86
- 35
- Konu Sahibi Kanatsizkelebek
Merhaba, öncelikle polikistik over sendromuyla yıllardır başı dertte olan biri olarak evlendiğimiz andan itibaren yaklaşık 1 buçuk senedir çocuk istememize rağmen olmadı. Hormonlarım düzensizdi, regl dönemlerimde sapmalar oluyordu en son gittiğim doktor da sen yardımsız hamile kalamazsın yumurtan çatlamıyor dedi. Şimdi bu kadar karmaşanın içinde tatil dönüşü yapmış olduğum idrar testi pozitif çıktı. Apar topar gece 2 de hastaneye gidip kan verdik ve hiç tedavi olmadan hamile kaldığımı öğrendim. Kızlar benim sorunum şu ilk öğrendiğimde gece 2 de yapılan test 230,6 sonra doktor randevusuna gitmeden önce de pazartesi günü sabah 9 gibi 356 çıktı. İki kat artmadığı için doktor biraz şüpheli bir artış dedi ama henüz 48 saat olmamıştı o ihtimale tutundum. Şimdi tekrar test yapmadan önce bekleyemedim ve size danışmak istedim. Şu ana kadar olan değerlerim normal mi yoksa şüphemli mi? Boş gebelik ve dış gebelik ihtimalinden çekiniyorum pcos ile tedavisiz hamile kaldığımdan dolayı. Yardımcı olursanız yaşadıklarınızdan yola çıkarak çok sevinirim kızlar.