Beta-hcg artisi

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
Kizlar konuyu bir arkadasim icin aciyorum

Adeti 3 gun gecijtiginde idrar testi negatif, ancak cok fazla mide bulantisi ve bel agrisiyla acile gittiginde yapilan kan tahlili:

Carsamba gunu beta hcg 20
Cumartesi gunu beta hcg 52

Bulundugu bolgede kan tahlili yaptirabilecegi bir merkez yok, hastaneler de deger dusuk oldugu icin 2 gunde bir tekrar etmeye gerek duymamislar, tanisik filan sokmus araya bugun bi sekilde tekrarlamis testi. Ancak 2 gun degil 3 gun sonraki deger oldugu icin kafasi karisik.

Bi yorumlayiverirseniz seviniriz:)

Buyuk ihtimalle daha cok yeni hamileligi beta hcg 24 saatte iki katina cikar genelde... jinekologa gidip kan tahlilini takip ettirdin iki gunde bir yaptirsin mesela... kanama falan varmi? Agrilari ne kadar siddetli?

Malesef deger cok düsük canim. Deger sifirlanana kadar 2 gunde bir baktırsın sağlikli gebelik oldugunu dusunmuyorum

Buyuk ihtimalle daha cok yeni hamileligi beta hcg 24 saatte iki katina cikar genelde... jinekologa gidip kan tahlilini takip ettirdin iki gunde bir yaptirsin mesela... kanama falan varmi? Agrilari ne kadar siddetli?
Evet bende o sekilde biliyorum. Jinekologa gitmis, o da cok bilgi bermemis beta hcg takibine gerek duymamis haftaya gel bi bakalim filan demis. Oyle kafana gidip kan tahlili veremiyosun burda diyo. İki defa yaptirigini da devlet hastanesinde bin rica minnetle yaptirmis yani. O yuzden bu kadar az degerle ogrenip bu sekilde ilerleme yasayanlar varmi merak ettim

Malesef deger cok düsük canim. Deger sifirlanana kadar 2 gunde bir baktırsın sağlikli gebelik oldugunu dusunmuyorum
İste problem o, kan tahlili yaptiramiyor.

İstanbulda dogdu buyudu kucuk bir sehire gelin gitti. Burda iki tane hastane var diyor. Onlarda da senin keyfine gore kan tahlili yapmiyor kimse doktora cikiyorsun doktor gerek duyarsa kan tahlili yaziyor diyor. Doktorlar da takip etmeye gerek yok 1 hafta sonra gel bi bakalim diyorlar. Kanama vs yok deger dusmuyor artiyor gordugumuz kadariyla.

Bu yuzden benzer yukselme yasayanlar varmi diye sormak istedim

Bence artış normal 2 günde 2 kat artması lazım hatta en az %60 artması lazım deniyor

Çarşamba 20 ise cuma 40 olsa cumartesi de 52 olması normal bence inşallah katlanarak da devam eder

Bence artış normal 2 günde 2 kat artması lazım hatta en az %60 artması lazım deniyor

Çarşamba 20 ise cuma 40 olsa cumartesi de 52 olması normal bence inşallah katlanarak da devam eder
Ay insallah ya:) bana da cok kotu degil gibi geldi artis ama ote yandan da adetin 3 gun gectikten sonra boyle cikmasi, ustune bu sonuc kafami karistirdi.

Artış güzel görünüyor benimkide 3 gün gecikmeye 17 çıktı ama iki kat artmadı sonraki günlerde düşük oldu.sabırla beklemek ve hayırlısını dileyelim sağlıkla ilerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…