• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg artışı

manikserce

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
178
172
303
merhaba kızlar ,

kafam öyle karışık ki yorumlarınız benim için çok değerli.

bat tarihim 12 ekim , 6 kasımda daha reglime 3-4 gün var iken kaset gebelik testinde silikte olsa ikinci çizgili görmemle başladı serüvenim.

ertesi gün hemen kan testi yaptırdım ve doktor muayenesi oldum. beta hcg değerim 161,10 çıktı. doktor rahşm kalınlaşması olduğunu hamile olduğumu ve ıkı gün sonra tekrar test yapmam gerektiğini söyledi. artışı takip etmek için.

dün akşam ıkıncı testimde değerim 258,10 çıktı. muayene olduğum doktor nöbetçi olmadığı için görüşemedim nöbetçi olan doktorda sağlıklı bir artış olmadığını yarın doktorumla görüşmemi söyledi.

tabiki dayanamadım farklı bir hastaneye test sonucumu görüşmek adına gittim. Sağolsun doktor beni biraz rahatlattı ultrasonda baktıgında rahim gebeliğe hazır artışların normal iki katı değil %60-65 yeterli dedi. inşallah perşembe günü keseyi görebiliriz ve ancak o zaman net birşey denilebilir dedi.

sizlerin yorumu nedir ? daha önce bu şekilde artışı olup sağlıklı bir gebeliği olan var mı aranızda

Gayet güzel artışın var canım. 2 katına gerek yok. Doktorun dediği gibi yüzde 60 yeterli. Dusmedikten sonra sorun yok.

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gayet güzel artışın var canım. 2 katına gerek yok. Doktorun dediği gibi yüzde 60 yeterli. Dusmedikten sonra sorun yok.

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah canım .
o kadar erken tespit etmiş olmamın sıkıntısını yaşıyorum şuanda . inşallah dediğin gibi olur.

Canım daha adet günü. Bile gelmemiş düşük çıkması normal hiç Çan'ını sıkma inşallah bebişin şenindedir

Back