Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotarafı var mı kesenınMerhaba 14 nisanda beta hcg 414 22 nisanda 4740 çıktı doktor kesenin şekli biraz yamuk dedi sizce artış ve kese normal mi
VarFotarafı var mı kesenın
Fotarafı var mı kesenın
Kese öyle de yamuk degıl ama bu düzelir ki kusura bakma kuzum bıldırım gelmıyor aklıma yenı geldı girmek buraya korkulck durum yok çok fazla oturma süreklı uzan ve bol su komtrlde farkı görulcdkMerhaba 14 nisanda beta hcg 414 22 nisanda 4740 çıktı doktor kesenin şekli biraz yamuk dedi sizce artış ve kese normal mi
Yarın kontrolüm var doktorda aynısını dedi hatta erkek çocuklarda da böyle oluyo tedirgin olma dedi ama tabi bilemeyiz düşedebilir dedi beta artışı az geldi bana önemli değil teşekkür ederimKese öyle de yamuk degıl ama bu düzelir ki kusura bakma kuzum bıldırım gelmıyor aklıma yenı geldı girmek buraya korkulck durum yok çok fazla oturma süreklı uzan ve bol su komtrlde farkı görulcdk
Yok yok sıkıntı yapma lütfen gayet iyi suan kalp atısını duyunca rahat edıceksın annesi benım de kesem yamuldu kac kere hemde düzeldı tekrar yamuldu korkma bugun mu gıdıceksınYarın kontrolüm var doktorda aynısını dedi hatta erkek çocuklarda da böyle oluyo tedirgin olma dedi ama tabi bilemeyiz düşedebilir dedi beta artışı az geldi bana önemli değil teşekkür ederim![]()
Evet gittim hala biraz yamukluk var kalp atışı çok azdı çok küçük haftaya bi daha gel dediYok yok sıkıntı yapma lütfen gayet iyi suan kalp atısını duyunca rahat edıceksın annesi benım de kesem yamuldu kac kere hemde düzeldı tekrar yamuldu korkma bugun mu gıdıceksın
merhaba gittiniz miEvet gittim hala biraz yamukluk var kalp atışı çok azdı çok küçük haftaya bi daha gel dedi
Evet gittim kalp atışı normal kese hala düzensiz önemi yok artık dedi doktormerhaba gittiniz mi
maşallah sağlıkla devam etsin sağlıkla alın kucağınıza inşallahEvet gittim kalp atışı normal kese hala düzensiz önemi yok artık dedi doktor
Amin inşAllah hayırlısı olsunmaşallah sağlıkla devam etsin sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Hiç endişe etcek bir durum yok kesenizde benimde 7 aylık kızım benimde kesem öyleydi sonradan bol su tükettim ve düzeldi şimdide hamileyim galiba 2 mayıs ta kan verdim referans araligi 7,7 çıkmış yarin sabah yine kan vercem hamilemiyim bilmiyorum inşallah sağlıklı bir şekilde doğumunu yaparsın çok sevindim senin adinaYarın kontrolüm var doktorda aynısını dedi hatta erkek çocuklarda da böyle oluyo tedirgin olma dedi ama tabi bilemeyiz düşedebilir dedi beta artışı az geldi bana önemli değil teşekkür ederim![]()
İnşAllah ya bilmiyom çok korkuyorum benim hamileliğim zaten riskli ama bu gün ki doktor rahatlattı beniHiç endişe etcek bir durum yok kesenizde benimde 7 aylık kızım benimde kesem öyleydi sonradan bol su tükettim ve düzeldi şimdide hamileyim galiba 2 mayıs ta kan verdim referans araligi 7,7 çıkmış yarin sabah yine kan vercem hamilemiyim bilmiyorum inşallah sağlıklı bir şekilde doğumunu yaparsın çok sevindim senin adina
Ins sağlıklı bir şekilde dünya gelirİnşAllah ya bilmiyom çok korkuyorum benim hamileliğim zaten riskli ama bu gün ki doktor rahatlattı beni