BETA HCG artışı tecrübeliler bakabilir mi?

Selamlar herkese.. İlk gebeliğim ve inanılmaz korkuyorum. 15 Kasım'da ilk testimi verdim beta 4914 ertesi gün doktora gittim 4+4de kese gördük doktor sorun görmedi kalp atışı için de 12 gün sonra gel dedi. Dayanamadım 19 Kasım bugün yine test verdim ve 15161 çıktı. Bu artış nasıldır arkadaşlar tecrübeliler lütfen yazsın, teşekkürler
Slm cnm bebe gorebildiniz mi

Sizin için dua edeceğim, umarım sizin sonucunuz sağlıklı ilerler 🙏🏻
Bugün kürtaj oldum malesef bebek 1 ay önce ölmüş parçası düşmüş ve bir diğer parçası kalmis 4 kasımdan beri Ankarada tam 5 hastane arasında gidip geliyorum 2 güne bir kan veriyorum vajinal ultrasona giriyorum asla anlamadılar bunu ve dis gebelik deyip kürtaj etmeye kalktilar kabul etmeyip bir tanıdık özele gittim ve detaylı ultrasonda bebeğimin parçasını gördüm 😶

Bugün kürtaj oldum malesef bebek 1 ay önce ölmüş parçası düşmüş ve bir diğer parçası kalmis 4 kasımdan beri Ankarada tam 5 hastane arasında gidip geliyorum 2 güne bir kan veriyorum vajinal ultrasona giriyorum asla anlamadılar bunu ve dis gebelik deyip kürtaj etmeye kalktilar kabul etmeyip bir tanıdık özele gittim ve detaylı ultrasonda bebeğimin parçasını gördüm 😶
Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻 benim de kimyasala döndü. Üzülmeyin lütfen çok sizin sağlığınız ve psikolojiniz her şeyden daha önemli şu an. Ben inanıyorum en kısa zamanda tekrar hamile kalacağız ve sağlıklı bebekler doğuracağız ❤️

X