- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi meyremasin
Kızlar pazartesi 168 cikan degerim bugun 474 olmuş. Düşük değil mi?
biri sağlık ocağında biri özel hastahanede yapıldı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence normal. İki katından fazla artmış ve farklı yerlerde yapılmış zaten.Kızlar pazartesi 168 cikan degerim bugun 474 olmuş. Düşük değil mi?biri sağlık ocağında biri özel hastahanede yapıldı.
doktor bana ayri yerlerde yaptirmanin dogru sonuc vermedigini soylemisti
Bence normal. İki katından fazla artmış ve farklı yerlerde yapılmış zaten.
4 gün sonra 640 civarı olması gerekiyor. 3 gün iken 470 lere ulaştığına göre bu da artabilir. O aradaki minicik eksik değer de yaptırdığınız yer ile alakalı muhtemelen. Sağlık ocağında kan bekletiliyor maalesef. Ama hastanede hemen işleme alınıyor. Bu bile etkiler azıcıkta olsaTesekkur ederim. 3 gun arasi olunca hesaplamama gore sanki 500 600 civari olmasi lazimdi diye düşündüm ben. İnsaallah oyledir tedirgin oldum bian.
İnsaallah canim. Evet saglik ocaginda sabah 9da verdim oglen 1.30da hastanede isleme alinmis gorunuyor. Doktor 6gun sonraya çağırdı. Hatta o 2.değere bakmaya gerek.duymadi sirf ben merak ediyorum diye tamam bakalim dedi. Oyuzden sonucu göstermedim.ben int.ten baktim sadece.4 gün sonra 640 civarı olması gerekiyor. 3 gün iken 470 lere ulaştığına göre bu da artabilir. O aradaki minicik eksik değer de yaptırdığınız yer ile alakalı muhtemelen. Sağlık ocağında kan bekletiliyor maalesef. Ama hastanede hemen işleme alınıyor. Bu bile etkiler azıcıkta olsa
Haklısın canım. Beklemekten baska pek yapacak bisey yok sanırım. Sadece dış gebelikte onceden bilinmesi onem arzediyor sanırım. Allaha emanet... Amin insaallahBu artış süreci stresli geçiyor biraz ama her durumda olacak şeylerin önüne geçemiyorsun,onun için sakin olmaya çalışmakta fayda var,sağlıkla büyür inşallah yavrun
merhaba canm bende su anda aynı durumu yaşıyorum merak ettim son durumun ne olduHaklısın canım. Beklemekten baska pek yapacak bisey yok sanırım. Sadece dış gebelikte onceden bilinmesi onem arzediyor sanırım. Allaha emanet... Amin insaallah![]()
Canim muhtemelen kafandaki soru kalkmistir buzamana ama cok şükür Allah bagislarsa benim bir kizim oldu :) darisi size ve tum isteyenlerin basina insaalah saglikla kucaginiza alin.merhaba canm bende su anda aynı durumu yaşıyorum merak ettim son durumun ne oldu