Normal maşallah güzel artıyor değerler Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba regl tarihim 19 agustostu
21.08 - 4.26
23.08- 24
Bu sonuçların farklı bir hastaneden aldığım sonuçlar daha sonra başka hastanede baktırdigim sonuçlarımsa ;
24.08- 24
26.08- 61
28.08-118
Doktorum sadece artış var diyor ama sıkıntı var ya da yok demiyor açıkçası bende stres yapıyorum sizce değerlerim normal mi.Bilgi verirseniz çok mutlu olurum ☺
Amin teşekkür ederim sadece ufak tefek şeylere takıyorum mesela bugün ki sonucum en az 122 olmasi lazım ya 118 deyince stres yapmaya başladımNormal maşallah güzel artıyor değerler Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hassas bir sürece başladınız normal bu düşünceler ama içinizi ferah tutun Allah sağlıkla bu süreci tamamlamayı nasip etsinAmin teşekkür ederim sadece ufak tefek şeylere takıyorum mesela bugün ki sonucum en az 122 olmasi lazım ya 118 deyince stres yapmaya başladım ☺
Amin teşekkür ederim . Siz düşünüyor musunuz pekiHassas bir sürece başladınız normal bu düşünceler ama içinizi ferah tutun Allah sağlıkla bu süreci tamamlamayı nasip etsin
Evet ben de çok istiyorumAmin teşekkür ederim . Siz düşünüyor musunuz peki ☺
Artışlar normal canım iki kat artmışMerhaba regl tarihim 19 agustostu
21.08 - 4.26
23.08- 24
Bu sonuçların farklı bir hastaneden aldığım sonuçlar daha sonra başka hastanede baktırdigim sonuçlarımsa ;
24.08- 24
26.08- 61
28.08-118
Doktorum sadece artış var diyor ama sıkıntı var ya da yok demiyor açıkçası bende stres yapıyorum sizce değerlerim normal mi.Bilgi verirseniz çok mutlu olurum ☺
Allahim sana da en kısa zamanda nasip etsin canım sağlıkla kucağına alırsın insEvet ben de çok istiyorum
Yani artışlarım iyi gidiyor demek mi canımArtışlar normal canım iki kat artmış
Amin canım çok teşekkür ederimAllahim sana da en kısa zamanda nasip etsin canım sağlıkla kucağına alırsın ins ☺
Normal yazdığını şimdi gördümArtışlar normal canım iki kat artmış
Ağzımızdan bal damlıyorgayet iyi sonuçların
hayırlı olsun sağlıkla dogsun bebegin
Öncelikle tebrik ederim canım :), benimde adetime 3 gün var betahcg bugün 4.26 çıktı sizde 4.26 çıktığında doktor ne dedi bilgi verirseniz çok sevinirimMerhaba regl tarihim 19 agustostu
21.08 - 4.26
23.08- 24
24.08- 24
26.08- 61
28.08-118
Teşekkür ederim canım. Değerim ilk başta duzenli yükseldi sadece son değerim yeteri kadar artmadigini söyledi zaten ertesi gün kanama yaşadım ve kimyasal gebelik olacagini adet olacağımi belirtti ve bugün de oldum ama sakın moral bozma stres yapma yakın arkadaşım da adetinden 6 gün geçtiğin değeri 3 lerdeydi ama maşallah çok iyi yükseldi şuan 2. Buçuk aylık hamile. Sen 2 gün sonra tekrardan kan ver. İns bebeğini tez vakitte alırsın kucağınaÖncelikle tebrik ederim canım :), benimde adetime 3 gün var betahcg bugün 4.26 çıktı sizde 4.26 çıktığında doktor ne dedi bilgi verirseniz çok sevinirim
Sabah ilk idrarla test yaptım 3 gün var adetime,şüpheli ilişkiden sonra bugun 11. Gün canım bu şekilde çıktı çok silik bişey görüyorum resimde çok dikkatli bakınca belli. 10. Dk baktığımda böyleydiTeşekkür ederim canım. Değerim ilk başta duzenli yükseldi sadece son değerim yeteri kadar artmadigini söyledi zaten ertesi gün kanama yaşadım ve kimyasal gebelik olacagini adet olacağımi belirtti ve bugün de oldum ama sakın moral bozma stres yapma yakın arkadaşım da adetinden 6 gün geçtiğin değeri 3 lerdeydi ama maşallah çok iyi yükseldi şuan 2. Buçuk aylık hamile. Sen 2 gün sonra tekrardan kan ver. İns bebeğini tez vakitte alırsın kucağına ☺
Kan verin hamilelik var gibiSabah ilk idrarla test yaptım 3 gün var adetime,şüpheli ilişkiden sonra bugun 11. Gün canım bu şekilde çıktı çok silik bişey görüyorum resimde çok dikkatli bakınca belli. 10. Dk baktığımda böyleydi
Bugün vereceğim çok teşekkür ederimKan verin hamilelik var gibi
Canım kan vermeni öneririm evet silik çizgi var gördüm bendeSabah ilk idrarla test yaptım 3 gün var adetime,şüpheli ilişkiden sonra bugun 11. Gün canım bu şekilde çıktı çok silik bişey görüyorum resimde çok dikkatli bakınca belli. 10. Dk baktığımda böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?