Beta hcg artışı 2 katı mı

skytokyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
68
30
30
Merhaba kızlar 22 aralıkta 911 beta hcg bugün yani 28 aralıktaki sonuç 4920 çıktı normalde 2 katı yükselmede 7000 küsür olması gerekiyordu geçen hafta keseyi gördük haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz bu değerin 2 katı yükselmemesi normal mi acaba bilgisi olan varsa yazabilir mi 🥹

kese göründüyse artık beta takibine gerek yok. kesenin gelişiminden anlaşılır gebeliğin sağlığı. zaten beta hcg belirli bir noktadan sonra artışı yavaşlar. yabi hep iki katı artmaz

Transferinin 9.günü test verdim 61.9 çıktı bugün 11.gün 72.9 çıktı iki katı olması lazım diye içim içimi yiyor çok korkuyorum kimyasal mi diye perşembe tekrar vereceğim test sizce artar mı böyle bi durumla karşılaştınız mı aramızda olan varsa yazabilir miii

Transferinin 9.günü test verdim 61.9 çıktı bugün 11.gün 72.9 çıktı iki katı olması lazım diye içim içimi yiyor çok korkuyorum kimyasal mi diye perşembe tekrar vereceğim test sizce artar mı böyle bi durumla karşılaştınız mı aramızda olan varsa yazabilir miii
Merhaba 🌼 ben test sonucumu 10.41 ile öğrendim ve negatif diye düşünüyordum çok üzülmüştüm şuan 9333 bazen değerler kişiden kişiye değişiyor benimde 2 katı artmadı hiç bakalım kalp atışı için bekliyoruz şimdide Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🙏

Teşekkürler
Merhaba 🌼 ben test sonucumu 10.41 ile öğrendim ve negatif diye düşünüyordum çok üzülmüştüm şuan 9333 bazen değerler kişiden kişiye değişiyor benimde 2 katı artmadı hiç bakalım kalp atışı için bekliyoruz şimdide Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🙏

Kızlar belki benimle aynı hataya düşen olur ben 3 cü tüp bebek denemem olduğu için neredeyse 2 günde bir beta hcg verdim. Evime yakın olduğu için sağlık ocağında verdim kan tahlilimi ve daha önce 4920 olan beta hcg sağlık ocağında 4100 çıktı bu değere göre düşük yapıyordum acil hastaneye gidip keseye baktırdık ama doktor betanın düşmesinin sorun olduğunu kayıp olduğunu iletmişti. Tabi koştura koştura hastanede kan tahlili vermeye gittim sonucum 9332 di Sağlık ocaklarına güvenmeyin arkadaşlar ben kendimi perişan ettim asıl sonucu öğrenene kadar. Eğer kan tahlili yaptırıyorsanız hastane tercihiniz olsun 🌼

20 aralık transfer
29 aralık 61.9
31 aralık 72.9
Yarın tekrar vereceğim
Siz sonucunuzu yüksek öğrenmişsiniz sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz 💜🙏 dünkü yaşadıklarımı bir bilseniz yani inanın tüp bebek annesinin duyguları çok çok başka ya. Beta yükselecek mi kese görünecek mi kalp atışı derken perişan oluyoruz. Evet bizde biliyoruz herşey olacağına varır ama içsel dünyamız bambaşka işte Rabbim hepimizin kalbindekini kucağına nasip etsin inşallah sizden yarın sonuç için haber bekliyorum. Kendimle beraber tüm tüp bebek yada bebek için emek veren anne adaylarına dua ediyorum 🤲

X