Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde ya dış gebelik yada kimyasal gebelik derlerPeki bu neden olur
Son durumu ne oldu acaba kuzeninizin? Benim artışlar da normal değil. Merak ettim.Kızlar kuzenimin transferin 9. Gunu 268 11.gunu 307 13. Gün 359 cıktı szce artıs normal mi cok yavas arttıgından endiselyz. Dr yuzde 85 normal gebeliktr ama artıs da hosuna gtmiyr demis sizce cok mu kotu??
Merhaba acaba son durum ne oldu benimde az artış oluyorda merak ediyorumKızlar kuzenimin transferin 9. Gunu 268 11.gunu 307 13. Gün 359 cıktı szce artıs normal mi cok yavas arttıgından endiselyz. Dr yuzde 85 normal gebeliktr ama artıs da hosuna gtmiyr demis sizce cok mu kotu??
Son durumu ne oldu acaba kuzeninizin? Benim artışlar da normal değil. Merak ettim.
Sizin durumunuz nasıl? Artış devam etti mi?Merhaba acaba son durum ne oldu benimde az artış oluyorda merak ediyorum
Kese göründü mü? Benim de aynı şekilde çok yavaş arttı ve kese göründü. Devam eder mi bilemiyorum. Lekelenmem var. Korkutuyor biraz.İyi gidiyor şu an skntı yok kzlar
Evet keseyi de gördü hafif beyazliklar var içinde bebek muhtemelen ddi cmt söylicem kesin bsi dmisKese göründü mü? Benim de aynı şekilde çok yavaş arttı ve kese göründü. Devam eder mi bilemiyorum. Lekelenmem var. Korkutuyor biraz.
Kuzeninizin durumuyla benimki o kadar benzer ki. Umarım ben de görürüm ve duyarım kalp atışını. Beklemek çok zor.Evet keseyi de gördü hafif beyazliklar var içinde bebek muhtemelen ddi cmt söylicem kesin bsi dmis
Malesef kimyasal yaşıyormuşum daha kanama başlamadı bir kaç güne beta iyice düşünce başlar muhtemelenSizin durumunuz nasıl? Artış devam etti mi?
Çok geçmiş olsun. Umarım bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı ilerler. Ben de 2 kez kimyasal yaşamıştım.Malesef kimyasal yaşıyormuşum daha kanama başlamadı bir kaç güne beta iyice düşünce başlar muhtemelen