• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artıs

Zzzzz00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
743
770
53
Kızlar kuzenimin transferin 9. Gunu 268 11.gunu 307 13. Gün 359 cıktı szce artıs normal mi cok yavas arttıgından endiselyz. Dr yuzde 85 normal gebeliktr ama artıs da hosuna gtmiyr demis sizce cok mu kotu??

Merhaba sizi üzmek istemem ama artışlar hiç iyi gözükmüyor en az yüzde 66 artış diyorlar sizin 2 günde bir yüzde 20 gibi bir artış olmuş

merhaba bana göre de artışlar çok az olmuş , doktor en doğrsunu bilir tabi, kimyasal ya da dış gebelik olabilr

Kızlar kuzenimin transferin 9. Gunu 268 11.gunu 307 13. Gün 359 cıktı szce artıs normal mi cok yavas arttıgından endiselyz. Dr yuzde 85 normal gebeliktr ama artıs da hosuna gtmiyr demis sizce cok mu kotu??
Son durumu ne oldu acaba kuzeninizin? Benim artışlar da normal değil. Merak ettim.

Merhaba acaba son durum ne oldu benimde az artış oluyorda merak ediyorum

Back