Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg artıs
- Konu Sahibi Zzzzz00
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #tüpbebek #bebek #transfer #embriyo
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2023
- 2.109
- 1.601
- 53
- 31
- 17 Nisan 2023
- 2.109
- 1.601
- 53
- 31
Genelde ya dış gebelik yada kimyasal gebelik derlerPeki bu neden olur
- 22 Ağustos 2014
- 881
- 428
- 103
Son durumu ne oldu acaba kuzeninizin? Benim artışlar da normal değil. Merak ettim.Kızlar kuzenimin transferin 9. Gunu 268 11.gunu 307 13. Gün 359 cıktı szce artıs normal mi cok yavas arttıgından endiselyz. Dr yuzde 85 normal gebeliktr ama artıs da hosuna gtmiyr demis sizce cok mu kotu??
- 1 Ocak 2017
- 702
- 268
- 103
Merhaba acaba son durum ne oldu benimde az artış oluyorda merak ediyorumKızlar kuzenimin transferin 9. Gunu 268 11.gunu 307 13. Gün 359 cıktı szce artıs normal mi cok yavas arttıgından endiselyz. Dr yuzde 85 normal gebeliktr ama artıs da hosuna gtmiyr demis sizce cok mu kotu??
İyi gidiyor şu an skntı yok kzlar
Son durumu ne oldu acaba kuzeninizin? Benim artışlar da normal değil. Merak ettim.
- 22 Ağustos 2014
- 881
- 428
- 103
Sizin durumunuz nasıl? Artış devam etti mi?Merhaba acaba son durum ne oldu benimde az artış oluyorda merak ediyorum
- 22 Ağustos 2014
- 881
- 428
- 103
Kese göründü mü? Benim de aynı şekilde çok yavaş arttı ve kese göründü. Devam eder mi bilemiyorum. Lekelenmem var. Korkutuyor biraz.İyi gidiyor şu an skntı yok kzlar
Evet keseyi de gördü hafif beyazliklar var içinde bebek muhtemelen ddi cmt söylicem kesin bsi dmisKese göründü mü? Benim de aynı şekilde çok yavaş arttı ve kese göründü. Devam eder mi bilemiyorum. Lekelenmem var. Korkutuyor biraz.
- 22 Ağustos 2014
- 881
- 428
- 103
Kuzeninizin durumuyla benimki o kadar benzer ki. Umarım ben de görürüm ve duyarım kalp atışını. Beklemek çok zor.Evet keseyi de gördü hafif beyazliklar var içinde bebek muhtemelen ddi cmt söylicem kesin bsi dmis
- 1 Ocak 2017
- 702
- 268
- 103
Malesef kimyasal yaşıyormuşum daha kanama başlamadı bir kaç güne beta iyice düşünce başlar muhtemelenSizin durumunuz nasıl? Artış devam etti mi?
- 22 Ağustos 2014
- 881
- 428
- 103
Çok geçmiş olsun. Umarım bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı ilerler. Ben de 2 kez kimyasal yaşamıştım.Malesef kimyasal yaşıyormuşum daha kanama başlamadı bir kaç güne beta iyice düşünce başlar muhtemelen