- 24 Temmuz 2023
- 3.001
- 5.546
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bana da öyle dedi ultrasonda görülebilmesi için betanin en az 3000 olması gerekirmiş siz kendiniz hesaplama yapıp gidebilirsinizMerhaba benim de son adet tarihim 21 Haziran 21inde 34le hamile olduğumu öğrendim aile hekimi bu değer çok düşük sağlıksız gebelik olabilir dedi iki gün arayla tekrar tahliller yaptırdım 159 _ 765 _ 1300 gibi bi değere ulaştı kadın doğum doktoruna gittiğimde son değer buydu ultrasyonla bakti ama birşey görmedi haftaya tekrar gideceğim çok endişeliyim değerlerim de arttı ama Dr öyle dediği için strese girdim
Bence siz salı yada pazartesi gidin derim keseniz gözükecektirMerhaba benim de son adet tarihim 21 Haziran 21inde 34le hamile olduğumu öğrendim aile hekimi bu değer çok düşük sağlıksız gebelik olabilir dedi iki gün arayla tekrar tahliller yaptırdım 159 _ 765 _ 1300 gibi bi değere ulaştı kadın doğum doktoruna gittiğimde son değer buydu ultrasyonla bakti ama birşey görmedi haftaya tekrar gideceğim çok endişeliyim değerlerim de arttı ama Dr öyle dediği için strese girdim
Çarşamba günü gideceğim inşallah herşey yolundadır siz de keseyi görmediniz dimi?Bence siz salı yada pazartesi gidin derim keseniz gözükecektir
Benim sat 26 sı sizden sonra görebilirim ancakÇarşamba günü gideceğim inşallah herşey yolundadır siz de keseyi görmediniz dimi?
Ben 5+2 de gördüm keseyi.Kızlar beta Hcg artışım adetime bir gün kala
24/07 de 78
Adetimin 2. günü
26/07 de 163
Adetimin 4. Günü
28/07 de 504
Adetimin 6. Günü
30/07 de 1400 olarak çıktı artışım nasıl sizde durumlar neydi cuma günü kese gözükebilir dedi 5+4 te kese gören var mı şuan 4+6 dayiz
Ah ne güzel inşallah bende görebilirimBen 5+2 de gördüm keseyi.
Beta 7000 gibi birşeydi.
Artış gayet iyi
Değerlerimiz çok yakin birbirine belki de birlikte görürüzBenim sat 26 sı sizden sonra görebilirim ancak
Belki de ama siz bence salı falan görebilirsiniz inşallah güzel haberlerde buluşmak dileğiyleDeğerlerimiz çok yakin birbirine belki de birlikte görürüz
İnşaAllah göreceksinizAh ne güzel inşallah bende görebilirim
Bilemeyiz canım baktirman lazımKızlar bana yardim edin kimyasal gebelik yasadim 1 ay once 11gun adet gecikmesitle beta verdim 26.34 cikti gebelik var dedi doktor 2 kati olmasi lazim carsamba gel dedi yukselirmi acaba
Yükseliş gayet iyi doktora gittiğinizde mutlaka bebeğinizi görürsünüz inşallah hayırlı olsunKızlar beta Hcg artışım adetime bir gün kala
24/07 de 78
Adetimin 2. günü
26/07 de 163
Adetimin 4. Günü
28/07 de 504
Adetimin 6. Günü
30/07 de 1400 olarak çıktı artışım nasıl sizde durumlar neydi cuma günü kese gözükebilir dedi 5+4 te kese gören var mı şuan 4+6 dayiz
Gördüm teşekkür ederimYükseliş gayet iyi doktora gittiğinizde mutlaka bebeğinizi görürsünüz inşallah hayırlı olsun