• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG ARTIŞ NORMAL Mİİİ ACIL CEVAP YAZARMİSİNZ

gloraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2023
27
7
1
24
Merhaba hanımlar öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip eylesin benim adetime 7 gün kala kan verdim beta 1.20 çıktı daha sonra
Ayın 21 inde kan verdim 80.34
23 ünde kan verdim 238 çıktı
25 inde kan verdim 681.85
Doktor 6 ocak'ta gel dedi o zmna kadar ben iki güne kan veriyorum yani normalde yükselmesi gereken değer ne olmalı sizce benim değerlerim yavaş mi ilerliyo 6 Ocak kadar kese bebek ve kalp atışı duyabilirmiyim 12 gün var o zamana kadar adetin son gününden hesaplarsak bugün 5 haftalık oldum 6 Ocak da sanırım 6+3 veya 4 olucam bildiklerinizi benimle paylaşırmsnz teşekkür ederim ♥️

Merhaba hanımlar öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip eylesin benim adetime 7 gün kala kan verdim beta 1.20 çıktı daha sonra
Doktor 6 ocak'ta gel dedi o zmna kadar ben iki güne kan veriyorum yani normalde yükselmesi gereken değer ne olmalı sizce benim değerlerim yavaş mi ilerliyo 6 Ocak kadar kese bebek ve kalp atışı duyabilirmiyim 12 gün var o zamana kadar adetin son gününden hesaplarsak bugün 5 haftalık oldum 6 Ocak da sanırım 6+3 veya 4 olucam bildiklerinizi benimle paylaşırmsnz teşekkür ederim ♥️
Degeriniz gayet guzel artmis artik kan vermenize gerek yok hayirli olsun

Sürekli kan vermene gerek yok artık. Randevu gününü bekle. Ben 6+5te kalbini duymuştum

Ayın 21 inde adetiniz kaç gün gecikmişti acaba?

Back