Teşekkür ederim yanıtınız için. Kasık ağrısı başladı dünden beri. Hafta hesabı da yapamıyorum. Beynim durdu sanki. Ağrılar normal midir, değil midir çözemiyorum.Geç döllenme olmuştur 2 günde bir en az %60 artış olduğu sürece sorun yok
Kasık ağrısı hamilelikte en çok yaşanan sıkıntılardan biridir. Normal yani. Beta değerinizin artışı da normal. Sağlıkla ilerlesin inşallah.Teşekkür ederim yanıtınız için. Kasık ağrısı başladı dünden beri. Hafta hesabı da yapamıyorum. Beynim durdu sanki. Ağrılar normal midir, değil midir çözemiyorum.
Elbet olacağına varır ama umutlanmasınlar diye kimseyle de paylaşamıyorum. O yüzden buradan yorum isteyeyim demiştim. Belki benzer şey yaşayan varsa içime su serper diye…
Sağlıklıdır inşallah, bir kere daha kürtaj olmak istemiyorum, aileler üzülmesin diye içime atıyorum, o da beni çok yıpratıyor…
Çok geçmiş olsun canım ama iyi düşün iyi olsun dua et bol bol. Yarın tekrar kan verirsin artık çıkan değerden sonra keseyi görmek için gün alırsın için de rahatlamış olur. Kaşık ağrısı elbette hamilelikte sıklıkla görünen bir şey ama sıklığı ve ağrısı seni rahatsız edecek şekildeyse belki riskli olabilir ama şuan yapılacak tek şey maalesef ki beta takibiTeşekkür ederim yanıtınız için. Kasık ağrısı başladı dünden beri. Hafta hesabı da yapamıyorum. Beynim durdu sanki. Ağrılar normal midir, değil midir çözemiyorum.
Elbet olacağına varır ama umutlanmasınlar diye kimseyle de paylaşamıyorum. O yüzden buradan yorum isteyeyim demiştim. Belki benzer şey yaşayan varsa içime su serper diye…
Sağlıklıdır inşallah, bir kere daha kürtaj olmak istemiyorum, aileler üzülmesin diye içime atıyorum, o da beni çok yıpratıyor…
Geçmiş olsun canım durum nedir31 Aralık’ta akşam 4’te verdiğim kanla 858 çıkmıştı sonuç. Bugün tekrar sabah 7:30’da verdim 1145 çıkmış. Sanırım gebelik sonlandı. Yarına randevu aldım, muayene olunca anlaşılır durum sanırım. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
Teşekkür ederim sorduğun için canım. Sat’a göre 6+0 yazıyordu ama kese 7.7 mm göründü ve içinde yolk sac da var fakat dr bu haftada daha gelişmiş bir görüntü görmemiz gerekirdi dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Ya gelişip yakalayacak ya da devam etmeyecek dedi. Şimdilik ilaçlara devam, ama göğüs hassasiyetim azaldı, şişikliği iniyor gibi. Kese görmeyi de beklemiyordum aslında fazladan bir sevinç oldu sadece. Elimdekilere bakınca bu hamilelikten pek umudum kalmadı. O yüzden üçüncü kez kürtaj olmanın psikolojisine hazırlıyorum kendimi. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.Geçmiş olsun canım durum nedir
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olurTeşekkür ederim sorduğun için canım. Sat’a göre 6+0 yazıyordu ama kese 7.7 mm göründü ve içinde yolk sac da var fakat dr bu haftada daha gelişmiş bir görüntü görmemiz gerekirdi dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Ya gelişip yakalayacak ya da devam etmeyecek dedi. Şimdilik ilaçlara devam, ama göğüs hassasiyetim azaldı, şişikliği iniyor gibi. Kese görmeyi de beklemiyordum aslında fazladan bir sevinç oldu sadece. Elimdekilere bakınca bu hamilelikten pek umudum kalmadı. O yüzden üçüncü kez kürtaj olmanın psikolojisine hazırlıyorum kendimi. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Canım sıkıntı ettikçe daha kötü olur sakın kötü düşünme. Hep iyiye odaklan daha erken sen takma kafana. İnşallah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın canım. sağlıklı hayırlı bir evlat olur.Teşekkür ederim sorduğun için canım. Sat’a göre 6+0 yazıyordu ama kese 7.7 mm göründü ve içinde yolk sac da var fakat dr bu haftada daha gelişmiş bir görüntü görmemiz gerekirdi dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Ya gelişip yakalayacak ya da devam etmeyecek dedi. Şimdilik ilaçlara devam, ama göğüs hassasiyetim azaldı, şişikliği iniyor gibi. Kese görmeyi de beklemiyordum aslında fazladan bir sevinç oldu sadece. Elimdekilere bakınca bu hamilelikten pek umudum kalmadı. O yüzden üçüncü kez kürtaj olmanın psikolojisine hazırlıyorum kendimi. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?