Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni döllenmiş olabilir iki güne bir kan br iki katı na çıkmasınlazım inş hayırlısınolurMerhaba hanımlar 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim geçen Ağustos ayında da 6+4 düşük yaptım kalp atışı duyulmadı. Adetim 2 gün geçti kan tahlili yaptırdım sonuç 31. Çok düşük bir değer. Benim gibi olup gebeliği ilerleyen var mı acaba çok üzgünüm çok
Benimde bı kimyasal bı de dış gebelikten sonra çok şükür şuan ki gebeliğim sağlıklı bende beyati 26 ile öğrendimMerhaba hanımlar 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim geçen Ağustos ayında da 6+4 düşük yaptım kalp atışı duyulmadı. Adetim 2 gün geçti kan tahlili yaptırdım sonuç 31. Çok düşük bir değer. Benim gibi olup gebeliği ilerleyen var mı acaba çok üzgünüm çok
Allah bağışlasın insallah. Dış gebeliginiz nası sonlandıBenimde bı kimyasal bı de dış gebelikten sonra çok şükür şuan ki gebeliğim sağlıklı bende beyati 26 ile öğrendim
İğneyle sonlanmasi 1 ay sürdü 3 ayda korunduk 7. Ayda tekrar gebe kaldım ilk beta önemli değil iki katı artması önemli inşallah bebeğin seninle kalırAllah bağışlasın insallah. Dış gebeliginiz nası sonlandı
Allah bir daha yaşatmasın insallahİğneyle sonlanmasi 1 ay sürdü 3 ayda korunduk 7. Ayda tekrar gebe kaldım ilk beta önemli değil iki katı artması önemli inşallah bebeğin seninle kalır
Canım kötü düşünme bu seni de bebeği de çok etkiler tekrar kan ver inşallah iyi sonuçlar alırsın.Peki düşükler sinrasında pıhtılaşma varmı diye baktırdınmıMerhaba hanımlar 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim geçen Ağustos ayında da 6+4 düşük yaptım kalp atışı duyulmadı. Adetim 2 gün geçti kan tahlili yaptırdım sonuç 31. Çok düşük bir değer. Benim gibi olup gebeliği ilerleyen var mı acaba çok üzgünüm çok
Tekrar kan verdinmi canımBugün kaset test yaptım hayali çizgi var oysa üç gün önce çizgi belliydi büyük ihtimalle fakülteye gidip genetik test yapacağım. Şuan kanama henüz başlamadı. Büyük ihtimalle beta HCG 31 den daha düşük şuan . Özel hastaneye sordum genetik test 12 bin dediler. Çok yıprandım bununla birlikte 3 düşük olmuş oluyor. İnşallah Rabbim bir daha yaşatmasın