Kızlar bana da yardımcı olur musunuz? Gerçekten çok kafam karışık. Heveslenmek istemiyorum aslında ama elimde değil. Tecrübeleriniz, duyumlarınız var mı böyle bir durum için?Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz ay polip operasyonu geçirdim, bugün kontrolüm vardı. regl tarihime 5 gün kaldığı için doktorum gebelik testi istedi. Sonucum 4,28 çıktı. Bu değerde sizce hamilelik mümkün mü?
Anladım canım sağlıkla doğsun inşallahValla canım bu ay ovulasyon döneminde hiç belirtim olmadı sadece adete 1 hafta kala karnımda şişkinlik gaz sancısı gibi oldu adet günüm de ise sadece göğüslerimde hafif acıma ara ara kasıklarda hafif ağrı hissediyorum başka hiç belirtim yok şimdilik
5 ve üzeri pozitif diye biliyorum ben ama bu düşük değer diye olmayacağı anlamına da gelmez takip etmek gerekliKızlar bana da yardımcı olur musunuz? Gerçekten çok kafam karışık. Heveslenmek istemiyorum aslında ama elimde değil. Tecrübeleriniz, duyumlarınız var mı böyle bir durum için?
Amin aminaynen bence gebelik testi bile 10 gün gecikmeyle yapılmalı sürekli erken gebelik testi normal gebelik testi pozitif görücez diye bir sürü test yapıyoruz streside cabası silik çizgi çıktı ilerlemeyi koyulaşmayı takip ediyoruz bir sürü iş sitres allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım bu değerle veya daha az değerle öğrenip yükselen de oluyor bende bu durumu yaşayıp stres oldum fazlasıyla çok iyi anlıyorum. Doktorum bana 1 hafta sonra gel kanaman olmazsa demişti sürekli kan verip eziyete gerek yoktu gerçekten. Bekledim ve kanamam başlamıştı. önce kahverengi lekelenme şeklinde gelmişti dedim acaba yerleşme mi ama yok. Bugün verdin mi kan durumun nedirşimdi gittim dr çok düşük değer dedi kimyasal olabilir dedi kimyasal için bile düşük değer dedi dış gebelik olabilir adetle atılabilir dedi yarın tekrar kan vericekmişim artışı takip edicekmiş folik asit verdi normal gebelik olsun diye ne demek istedi anlamadım canım yani adet mi olucam ben şimdi bilginiz varmı bu konuda umutsuz konuştu çünkü
şimdi kan verdim akşama öğrenicem inşallah umarım sağlıklı bir gebelik yaşarızCanım bu değerle veya daha az değerle öğrenip yükselen de oluyor bende bu durumu yaşayıp stres oldum fazlasıyla çok iyi anlıyorum. Doktorum bana 1 hafta sonra gel kanaman olmazsa demişti sürekli kan verip eziyete gerek yoktu gerçekten. Bekledim ve kanamam başlamıştı. önce kahverengi lekelenme şeklinde gelmişti dedim acaba yerleşme mi ama yok. Bugün verdin mi kan durumun nedirfolik asit kullanmanda iyi olur vermiş. Canım kanaman başlasa bile şöyle düşün yani bu bir avuntu gibi en azından hamile kalabiliyoru
Kesinlikle öyle şuan ki ruh halini çok iyi anlıyorum.. dur bakalım inşallah sonucunda sağlıklı yükselme olur hayırlısıyla haber ver olur mu kendini de sıkma şuan.şimdi kan verdim akşama öğrenicem inşallah umarım sağlıklı bir gebelik yaşarız
inşallah yükselir erken öğrenmek de baya stresliymiş
inşallah canım sağlılıklı yükselirKesinlikle öyle şuan ki ruh halini çok iyi anlıyorum.. dur bakalım inşallah sonucunda sağlıklı yükselme olur hayırlısıyla haber ver olur mu kendini de sıkma şuan.
Ne demek dua ediyorum senin için güzel haberle gelinşallah canım sağlılıklı yükselir
haber veririm tabiki çok teşekkür ediyorum ilginiz ve desteğiniz için
Benden kötü haber 6.90 betaNe demek dua ediyorum senin için güzel haberle gel
nasıl oldu şimdi bu anlamadım 23 den 6,90 düşmesiBenden kötü haber 6.90 beta
Normal görünüyor bence düşüş yok sendeİyi akşamlar pazartesi günü beta hcg 52.88 çıktı bugün 260 çıktı iyi mi?
TeşekkürlerNormal görünüyor bence düşüş yok sende
Kanaman olmadı değil mi. Başka hastanede mi verdin tekrar aynı hastanede minasıl oldu şimdi bu anlamadım 23 den 6,90 düşmesi
kanamam yok canım şimdilik aynı poliklinikte kan verdimKanaman olmadı değil mi. Başka hastanede mi verdin tekrar aynı hastanede mi
Labaratuvar hatası olabilir mi kanama olmadan düşük olmaz diye biliyorum ben canım başka hastanede bir daha mı versen acabakanamam yok canım şimdilik aynı poliklinikte kan verdim
sol kasığımda hafiften ağrı var bide sanki rahimde sızlama gibi bir his varkanamam yok canım şimdilik aynı poliklinikte kan verdim
yarın Cumartesi acaba acilden giriş yapsam bakarlarmı çok tecrübesizim bu konudaLabaratuvar hatası olabilir mi kanama olmadan düşük olmaz diye biliyorum ben canım başka hastanede bir daha mı versen acaba
Adet sancısına benziyor mu bu ağrılar canım bence sen tekrar kan ver eğer yükseliş yoksa zaten regl olucaksin büyük ihtimalsol kasığımda hafiften ağrı var bide sanki rahimde sızlama gibi bir his var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?