• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg acil yardımmm kızlar

ayy defnecim çok teşekkür ediyorum canım çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bende sizler için dua ediyorum inşallah güzel haberler bekliyorum senin sürecin nasıl gidiyor bende geçen ay kimyasal geçirdim bu ay hiç belirtim olmadan hamileyim dualarımız sayesinde
ovülasyon testim uğurlu geldi bu ay çok net test paylaşım yapıcam onuda biraz daha ilerleyen günlerde ama sizin için buraya ekliyim ben mutlaka bunu kullanın herkese Uğur getirmiş bu testler bana da getirdi inşallah sizede getirir 🙏🌹🌹🥰🥰🥰🥰
Hiç belirtiniz olmadan mı hamile kaldınız 😇 benimde aşılama oldu 10 günüm ama gram belirti yok ne güzel sizin gibi sonu güzel olur inşallah benimde

Amin canım amiin 🙏 tabiki çok güzel ve özel bir duygu inşallah sağlıkla ilerlesin 🧿 folik asit kullanıyo musun? Gerçi doktora gittiğinde muhakkak verir ben kullanmıyodum hiç basladim. Benim daha hala ufak kanamalairm oluyor değerim çok yüksek olmamasina rağmen bu aydan pek umudum yokta ovulasyon ne kullandın paylaş canım bizede uğur getirsin 🙏😄
folik asit kullanmaya başlamadım kendi dr 2 sonra gel dedi ben başka hastaneye gidip kan verdim yarın sonuç çıkıcaktı ben bugünden istedim öğrendim eşime süpriz yapmak için 🥰🥰🥰💝minik kalbim 💜

Eklentiler

• 17386D1A-D2D2-4C97-9491-138D0DC49564.jpeg
    17386D1A-D2D2-4C97-9491-138D0DC49564.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 87
innovita kullandım trend yoldan aldım 30 adet var içinde 3 de gebelik testi ama ovulasyon testinde bile gebe olduğunu görebiliyorsun çok güzel test inşallah Uğur getirir herkese
Bende sipariş edeyim bu ay hiç kullanmadım kanamam sürdüğü için. Bir dahaki ay için alayım canım çok da güzel yakalamışsn günlerini darısı bize inşallah 🙏

folik asit kullanmaya başlamadım kendi dr 2 sonra gel dedi ben başka hastaneye gidip kan verdim yarın sonuç çıkıcaktı ben bugünden istedim öğrendim eşime süpriz yapmak için 🥰🥰🥰💝minik kalbim 💜
Ah ne güzel olmuş öğrendiğin günde cabası çok güzel maşallah.🧿♥️ Bu mutluluk paha bicilmez. keseyi görmeden de kimseye soylemeyin bence canım doktor bana öyle de demişti ama tabi ben dayanamayip demiştim 😄🤭

Hayırlısı olsun cnm öncelikle Allah saaglikla ilerletsin inşallah. Hep yumurtlama gözüküyor testlerde silikleşme yani çatlama olmamış gibi duruyor nasıl oldu.bu acaba

Hiç belirtiniz olmadan mı hamile kaldınız 😇 benimde aşılama oldu 10 günüm ama gram belirti yok ne güzel sizin gibi sonu güzel olur inşallah benimde
Ah ne güzel olmuş öğrendiğin günde cabası çok güzel maşallah.🧿♥️ Bu mutluluk paha bicilmez. keseyi görmeden de kimseye soylemeyin bence canım doktor bana öyle de demişti ama tabi ben dayanamayip demiştim 😄🤭
bizde 3 kişiye söyledik dayanamadık eşimin annesi bizde yatılı misafir mecburen öğrendi oda 🥰🥰 çok güzel günde 2 mizede büyük hediye oldu inşallah allahım sağlıklı gebelik kısmet eder size ve tüm isteyenlere 🙏bakalım keseyi nezamn görücem hiç bilgim yok bu konuda daha önce ki kullandığım ovulasyon testleri 9, ve 10 .günlerde pik gösteriyordu bu çok farklı oldu tavsiye ediyorum ben internet sitesinde de yorumlardan bakabilirsin 🌹

Hayırlısı olsun cnm öncelikle Allah saaglikla ilerletsin inşallah. Hep yumurtlama gözüküyor testlerde silikleşme yani çatlama olmamış gibi duruyor nasıl oldu.bu acaba
aynen canım bi tık siliniyor gibi oldu tekrar pik oldu zaten bu ovulasyon testi sitesinde de bu şekilde paylaşmış herkes hamileliği gösteriyormuş hep pik olması arada yaptığım test bile erken gebelik testi olmamasına rağmen hemen gösterdi pozitif fotoğraf ta çok net çıkmadı ama net görebiliyorum ben çok hızlı sonuç veriyor inşallah sizede Uğur getirir 🌹

aynen her ay göğüs ağrısı kasık ağrısı çekerdim tüm belirtileri yaşardım bu ay tık yoktu bende ne göğüs ağrısı nede kasık ağrısı hatta ümidimi kesmiştim yine olmadı tüp bebek tedavisine devam edecektik hastaneden arıyorlardı adet dönemi başladımı diye sonuç olarak Allahım yardım etti tam umudumu kesmişken Allah bebişimi verdi inşallah sağlıklı olur Allahım sizede bu mutluluğu verir inşallah 🌹🙏💝

aynen her ay göğüs ağrısı kasık ağrısı çekerdim tüm belirtileri yaşardım bu ay tık yoktu bende ne göğüs ağrısı nede kasık ağrısı hatta ümidimi kesmiştim yine olmadı tüp bebek tedavisine devam edecektik hastaneden arıyorlardı adet dönemi başladımı diye sonuç olarak Allahım yardım etti tam umudumu kesmişken Allah bebişimi verdi inşallah sağlıklı olur Allahım sizede bu mutluluğu verir inşallah 🌹🙏💝
Nasıl sevindim sizin adınıza anlatamam bizim için de dua edin olur mu :) bu ay ben o ovulasyon testinden kullandım diğer testlerde pik göremedim hiç bu ay 2 gün üst üste koyu çıktı 1 değerlendirdim inşallah uğurlu gelir bana da :)

Nasıl sevindim sizin adınıza anlatamam bizim için de dua edin olur mu :) bu ay ben o ovulasyon testinden kullandım diğer testlerde pik göremedim hiç bu ay 2 gün üst üste koyu çıktı 1 değerlendirdim inşallah uğurlu gelir bana da :)
inşallah hayırlısı olsun canım ben öğrendim ama şuan değerim 23 çıktı çok düşük değer dedi kimyasal olabilir dedi dr 2 gün de bir kan vermeye gideceğim takip edicekmiş bugün öğrendim inşallah sağlıklı olur folik asit verdi bide bakalım nasıl olacak

Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz ay polip operasyonu geçirdim, bugün kontrolüm vardı. regl tarihime 5 gün kaldığı için doktorum gebelik testi istedi. Sonucum 4,28 çıktı. Bu değerde sizce hamilelik mümkün mü?

Canım benim hayırlı olsun inşallah senin için çok sevindim kendime dilediğim gibi tüm isteyenlere dua ettim ediyorum halada. benim kimyasal olmuştu geçen ay 🥺 inşallah seninki sağlıkla ilerler🙏 sakın stres yapma ilk başta değer düşük olması önemli değil buna bende takmıştım ama ilk çıkan değerine göre stres yapma demişti doktorum .iki günde bir artışına bak o önemli 🤩
şimdi gittim dr çok düşük değer dedi kimyasal olabilir dedi kimyasal için bile düşük değer dedi dış gebelik olabilir adetle atılabilir dedi yarın tekrar kan vericekmişim artışı takip edicekmiş folik asit verdi normal gebelik olsun diye ne demek istedi anlamadım canım yani adet mi olucam ben şimdi bilginiz varmı bu konuda umutsuz konuştu çünkü 😔

inşallah hayırlısı olsun canım ben öğrendim ama şuan değerim 23 çıktı çok düşük değer dedi kimyasal olabilir dedi dr 2 gün de bir kan vermeye gideceğim takip edicekmiş bugün öğrendim inşallah sağlıklı olur folik asit verdi bide bakalım nasıl olacak
İnşallah sağlıklıca tutunur

Merhaba hayırlı olsun gebesiniz Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzelce ilerlesin inşallah Rabbimin izni ile belirtileriniz neler aceba

şimdi gittim dr çok düşük değer dedi kimyasal olabilir dedi kimyasal için bile düşük değer dedi dış gebelik olabilir adetle atılabilir dedi yarın tekrar kan vericekmişim artışı takip edicekmiş folik asit verdi normal gebelik olsun diye ne demek istedi anlamadım canım yani adet mi olucam ben şimdi bilginiz varmı bu konuda umutsuz konuştu çünkü 😔
Canım seni üzmek istemem ama ben de 23-25gibi bi değerle öğrenmiştim adetim 3gün gecikmişti sonra adet oldum. Umarım artış devam eder keşke kimseye söylemeseydin çok çok yeni gebelikleri paylasmayın eşiniz dısında 🙏 doktorlar bu değerlere gebelik bile demiyor. Kese görmeden kalp atışı duymadan garantilemiyorlar gebeliği.. Bunlar da 1500ve üzeri değerlerde 5. 6. Haftalarda oluyor zaten. İnsallah adet olmazsın devam eder gebeliğin 🫶

Canım seni üzmek istemem ama ben de 23-25gibi bi değerle öğrenmiştim adetim 3gün gecikmişti sonra adet oldum. Umarım artış devam eder keşke kimseye söylemeseydin çok çok yeni gebelikleri paylasmayın eşiniz dısında 🙏 doktorlar bu değerlere gebelik bile demiyor. Kese görmeden kalp atışı duymadan garantilemiyorlar gebeliği.. Bunlar da 1500ve üzeri değerlerde 5. 6. Haftalarda oluyor zaten. İnsallah adet olmazsın devam eder gebeliğin 🫶
inşallah ya çok üzgünüm 😞 şuan

Merhaba hayırlı olsun gebesiniz Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzelce ilerlesin inşallah Rabbimin izni ile belirtileriniz neler aceba
Valla canım bu ay ovulasyon döneminde hiç belirtim olmadı sadece adete 1 hafta kala karnımda şişkinlik gaz sancısı gibi oldu adet günüm de ise sadece göğüslerimde hafif acıma ara ara kasıklarda hafif ağrı hissediyorum başka hiç belirtim yok şimdilik

Bu yüzden doktorlar adet 10gün gecikmeden test yapmayın diyor. Ama insam dayanamıyor işte :KK43:
aynen bence gebelik testi bile 10 gün gecikmeyle yapılmalı sürekli erken gebelik testi normal gebelik testi pozitif görücez diye bir sürü test yapıyoruz streside cabası silik çizgi çıktı ilerlemeyi koyulaşmayı takip ediyoruz bir sürü iş sitres allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Back