Beta hcg acil yardım edermisiniz

Bercemkaya

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
98
-12
18
26
Hanımlar merhaba, ben ağustosun 2 sinde şüpheli bir ilişki yaşadım 16 ağustosta ise kan testi verdim 0.68 çıktı ve aynı gün adet oldum, hala tedirginliğim devam ediyor ve adet olmama rağmen bugün yine kan testi yaptım ama sonuç 3.26 çıktı, sorum şu ilişkinin üzerinden 1 ay geçti eğer gebelik olsaydı çoktan çıkardı ama gebelik olmamasına rağmen bu seferki sonucun 3.26 çıkması şaşırttı beni acaba bu beta hcg değeri yumurtlama dönemlerinde de artış gösterir mi sizce?

5 değerinin altı negatiftir. İlişkinin üzerinden 1 ay geçmiş mümkün değil.

Evet hem 1 ay geçti hemde adet oldum ama yine de tedirginliğim bitmedi bugünde değer 0 değil de 3 olunca suphelendim
0 ile 3 ün bir farkı yok. İkisi de negatif. Eğer yumurtlama sonrası yakın bir zaman olsaydı 2 gün sonra bir ihtimal 6 ya çıkar mı diye bakılırdı.
Sizin durumunuzda bu imkansız

Adet günüme 3 gun kala verdim beta hcg 114.4 cikti 2 gun snra tekrar vericem ama ilk gebeliğim olcağı icin inanın hic anlamıyorum bu değer ne demek şimdi, daha once kimyasal düşük yaşadım ama anlamamışım sonradan doktorum söyledi her kadin yaşar diye,smdi ise bunda hic anlamiyorm beklemiyodm ama cok belirtiler oldu idrar testi yaptim 2 tane çift çizgi cikti ama cok güvenemedim kan değerleride benim bildiğim negatif pozitif yazar bunda hic bisey yazmıyo suan calisiyorum da cikip hastaneye de gidemıyorum ,beni bilgilendirebilirmisiniz bu sonuc ne demek ?

Eklentiler

• 20210902_094329.jpg
    20210902_094329.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 200
Çok teşekkürler, bir sorum daha olacaktı bende pcos var zaten adetlerim çok düzenli değil şüpheli ilişkimi olduğu gün ağustosun 2 siydi ve dediğim gibi 16 sinda adet oldum telefondaki adet takvimlerine baktığımda da tam ilişkinin olduğu gün yumurtlama günümmüş ama artık tedirgin olmam için bir durum yok değil i sonuçta 1 ay geçti üzerinden

Adet günüme 3 gun kala verdim beta hcg 114.4 cikti 2 gun snra tekrar vericem ama ilk gebeliğim olcağı icin inanın hic anlamıyorum bu değer ne demek şimdi, daha once kimyasal düşük yaşadım ama anlamamışım sonradan doktorum söyledi her kadin yaşar diye,smdi ise bunda hic anlamiyorm beklemiyodm ama cok belirtiler oldu idrar testi yaptim 2 tane çift çizgi cikti ama cok güvenemedim kan değerleride benim bildiğim negatif pozitif yazar bunda hic bisey yazmıyo suan calisiyorum da cikip hastaneye de gidemıyorum ,beni bilgilendirebilirmisiniz bu sonuc ne demek ?
Pozitif demek🥰 Tebrik ederim
2 gün sonra aynı laboratuvarda/hastanede ve aynı saatte tekrar kan testi vermelisiniz. 2 kat yükselirse sağlıkla devam ediyordur inşallah🙏🏼

Çok teşekkürler, bir sorum daha olacaktı bende pcos var zaten adetlerim çok düzenli değil şüpheli ilişkimi olduğu gün ağustosun 2 siydi ve dediğim gibi 16 sinda adet oldum telefondaki adet takvimlerine baktığımda da tam ilişkinin olduğu gün yumurtlama günümmüş ama artık tedirgin olmam için bir durum yok değil i sonuçta 1 ay geçti üzerinden
??

Pozitif demek🥰 Tebrik ederim
2 gün sonra aynı laboratuvarda/hastanede ve aynı saatte tekrar kan testi vermelisiniz. 2 kat yükselirse sağlıkla devam ediyordur inşallah🙏🏼
Cok teşekkür ederim cevabınız icin o kadar beceriksizim ki bu konuda ilk olcağı icin heycanlı ve karısıgim Hayrlisi neyse o olsun insallah hepimiz hakkında:)

Hamilesiniz 2 güne bir kontrol için tekrar kan verip değerinizin yükselip yükselmediğine bakın. Hayırlı olsun 🌼

Back