• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg acil bakarmisiniz lutfen

Berrinim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
269
78
13
28
Arkadaslar merhaba adetime 3 gun vardi normal bi sekilde rahatsizlandim doktora gittim kum dokuyosun dedi neyse beta istedi sonuc bu bana bisey de demedi ama.altinda yazilar kafami karistirdi

Eklentiler

• Screenshot_20210219-162806_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20210219-162806_Samsung Internet.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 55
0.5 üstu diyor ya benimkisi.0.100 neden boyle cikmis olabilir peki bilginiz varmi

0.5 üstu diyor ya benimkisi.0.100 neden boyle cikmis olabilir peki bilginiz varmi
Sonucunuzda anormal bir şey yok tam olarak neyi sorduğunuzu anlamadım o_O 0.1den bile küçük çıkmış yani gebelik yok işte gebe değilsiniz.

Neyin terslemesi bu pardon da gebe değilsiniz iste degilsiniz bu nasil bi tavir pardon sacma bi cevap oldu neyse

Neyin terslemesi bu pardon da gebe değilsiniz iste degilsiniz bu nasil bi tavir pardon sacma bi cevap oldu neyse
Terslemedim ki 🤷🏻‍♀️ Neyi sorduğunuzu anlamadım gerçekten. Neyse kimseye iyilik yaramıyor bu forumda 😕

Yoo iyilik yariyor da sen ters cevap veriyorsun o yüzden yaramiyodur neyse gerek yok

Back