Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 diye biliyorum ben. Bazısının daha çabuk gidiyo etkisi sanırım bünyeyle alakalı. İnşallah yükselir canımCuma gideyim o zaman. Ama çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde geçer deniyo benim 12. Gundu
Cuma gideyim o zaman. Ama çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde geçer deniyo benim 12. Gundu
adeti gecikmis ona gore 9 dusuk bir deger.insallah degildir ama ihtimali soyledimÇatlatma iğnesinin etkisi de olabiliyor. 14. Günde en sağlıklısı. Cuma günü baktırın umarım yükselmiş olur. Hemen nasıl kimyasal diyorlar onuda anlamadım.
adeti gecikmis ona gore 9 dusuk bir deger.insallah degildir ama ihtimali soyledim
Evet 14. Gün yumurtlama olmadı zaten geç oldu yani 29 u sağ ve solda 20_24mm yumurta vardı o yüzden 30 u oğlan çatlatma iğnesi yap dedi yani adet tarihim değişmiş olabilir geç yumurtlama olduğu için bilmiyorum arkadaşlarAma çatlatma iğnesinin 12. Günü ona göre baz alıp bakması gerekiyor
Evet 14. Gün yumurtlama olmadı zaten geç oldu yani 29 u sağ ve solda 20_24mm yumurta vardı o yüzden 30 u oğlan çatlatma iğnesi yap dedi yani adet tarihim değişmiş olabilir geç yumurtlama olduğu için bilmiyorum arkadaşlar![]()
Benim bildirim açık deilgaliba geç görüyorum. Igneden sonra kaçıncı gün adet oldunuz?Aynen değişti tabi. Geç yumurtlama olmuş canım :) oyüzden adetin normal olarak geç gelecek. Dediğim gibi 14. Gün tekrarla. Bende geçen ay yaptırdım çatlatma iğnesi ama olmadı benim