• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 9.9 cokmu dusuk 10 gunluk gebelik

Emel akdelun

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
403
133
23
27
Beta hcg 9.9 cikti varda diyemeyiz yokda AMA bir hafta sonra tekrar kan ver kesin ozmn ogrenirsin sonucu dedi doktor saglikliysa dedi.boyle olup yukselen varmi 10 gunluk icin iyi mi bide idrarda takip etsem koyulugu anlarmiyim yukseldigini..

Beta hcg 9.9 cikti varda diyemeyiz yokda AMA bir hafta sonra tekrar kan ver kesin ozmn ogrenirsin sonucu dedi doktor saglikliysa dedi.boyle olup yukselen varmi 10 gunluk icin iyi mi bide idrarda takip etsem koyulugu anlarmiyim yukseldigini..
Koyulukla yukselip yukselmedigini anlarsiniz evet. Normal gebelik de olabilir kimyasal da. Bu yuzden gecikmeden ogrenmeye calismayin diyor hekimler. Sonra üzülüyoruz çünkü.

Dimi AMA napim nezle olmustum igne vurulcaksam yapilmasi gerekti supheliydim testede cikinca

Benim 16 dan yükseldi. Bende tasaduf kan vermiştim canım

Adetine kaç gun var

Ay insallah canim yukselir gebelik bir hafta bekleyim bidaha verim diyorum kac gunde yukseliyor
En az 1 hafta bekle. Ben bakmadım bile tahlillere 3 gün sonra gördüm o gün tekrar kan verdim 80 kusur çıktı. Ama 1 hafta bekle. Zaten kimyasalsa bile kanaman gelir yoksa bebiş

Canim yumurtlamadan 10 gun sonra mi? Bu deger idrar testinde çikmişmiydi?

Hayır değil canım

AMA belkide daha once oldu bilmiyorm ki tam ultrasonda gozuktugunde Belli olur kac gun once gebe kaldigm

En az 1 hafta bekle. Ben bakmadım bile tahlillere 3 gün sonra gördüm o gün tekrar kan verdim 80 kusur çıktı. Ama 1 hafta bekle. Zaten kimyasalsa bile kanaman gelir yoksa bebiş
Hic adet olacakmisim gibi bi hissim yok normalde belim agrir hic agri yok sadece ara ara goguslerime gelip giden bi sızı bide sol kasigima Hafif arada agri giriyor bide en buyuk belirti beyaz sut gibi akinti

Back