- 28 Ekim 2022
- 14
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Anastasyas
-
Teşekkür ederim inşallah ama yeni geldim doktordan sınırda kalmış beta hcg ne gebesin ne değilsin dedi çok merak ediyorum günler geçmek bilmicekÇok taze hamilesiniz.. tebrik ederiz
Şimdi iki günde bir kan verip beta hcg değerinin artışını takip etmeniz gerekiyormuş
Sonuçta bugüne kadar üç kere betama bakıldı. Hepsi 0,2 nin altındaydı. Hiç umudunuz kırılmasın. İki günde bir verin. İnşallah düzenli olarak artarTeşekkür ederim inşallah ama yeni geldim doktordan sınırda kalmış beta hcg ne gebesin ne değilsin dedi çok merak ediyorum günler geçmek bilmicek
İnşallah artar teşekkür ederimSonuçta bugüne kadar üç kere betama bakıldı. Hepsi 0,2 nin altındaydı. Hiç umudunuz kırılmasın. İki günde bir verin. İnşallah düzenli olarak artar
Bugün tekrar kan verdim ve 29 çıktıÇok taze hamilesiniz.. tebrik ederiz
Şimdi iki günde bir kan verip beta hcg değerinin artışını takip etmeniz gerekiyormuş
Ne mutlu sizeBugün tekrar kan verdim ve 29 çıktı
Teşekkür ederim Amin Allah herkese nasip etsinNe mutlu sizeDarısı başımıza inşallah
Bende pazartesi verdim 65 çıktı bugün yine verdim Çarşamba günü oda 92 çıktı artışı iyimi bilmiyorum üç ay önce 15 haftalık düşük yaptım çok korkuyorum aynı seyler olurmu diyeBugün tekrar kan verdim ve 29 çıktı
Kötüyü düşünmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBende pazartesi verdim 65 çıktı bugün yine verdim Çarşamba günü oda 92 çıktı artışı iyimi bilmiyorum üç ay önce 15 haftalık düşük yaptım çok korkuyorum aynı seyler olurmu diye
Benim de 9 83 le başladı şu an 81 oldu 2 gün arayla kan verin yükselir büyük ihtimallekızlar benim de reglim 1 gün geciktikten sonra beta 14 çıktı sizce düşük bi değer mi?
Aminnnnn inşallahKötüyü düşünmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Benim de 9 83 le başladı şu an 81 oldu 2 gün arayla kan verin yükselir büyük ihtimalle
Çok teşekkür ederimBenim de 9 83 le başladı şu an 81 oldu 2 gün arayla kan verin yükselir büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?