• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta. HCG 70.89

Acayip derecede 2/3 gündür mide yanmam ve karın şişliğim var sadece bu beni korkuttu 2 kez test yaptırdım ikisi de negatif sanırım psikolojik
Benimde ilk belirtim miğde yanmasıydı ama bahsettiginiz ilişkinizden sonra regl olduysaniz hamile olamazsınız

Benim reglım çok düzenli olduğu için 2 gün gecikince anladim ama normalde gecikmeniz oluyorsa biraz bekleyin derim
Ablacım ben ta 2 aralıkta yaşadım ilişkiyi 16 aralıkta adet olmam gerekiyordu çok stres yaptım 28 aralıkta oldum daha sonra 41 gün sonra ilişkiden test verdim beta 0,100 çıktı yani adetim 15 gün gecikince de ilk 2.30 çıktı

Ablacım ben ta 2 aralıkta yaşadım ilişkiyi 16 aralıkta adet olmam gerekiyordu çok stres yaptım 28 aralıkta oldum daha sonra 41 gün sonra ilişkiden test verdim beta 0,100 çıktı yani adetim 15 gün gecikince de ilk 2.30 çıktı
Yani 15 gün gecikmeye çıkardı heralde

Yani 15 gün gecikmeye çıkardı heralde
Canım 2.30 da hamilelik değil o yüzden sen hiç bir zaman hamile olmamişsın sadece stres yapmışsın reglin gecikmiş bende evlenmeden önce 6-7 gün reglımın geciktiğini hatırlıyorum birde senin tam anlamiyla ilişkin bile olmamış o yüzden kafana takma bir şey yok 😊

Back