Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim aminHamilesin tatlım hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Hamileisn demek oluyor
Bizlere de dua etTeşekkür ederim amin
Bizlere de dua et
Kaç hafta mı demek istedin, belli olmaz kişiye göre döllenmeyse göre değişir gebelik takvimin yoksa indir ya da internete yaz gebelik hesaplama diye, hesaplayabilirsin kolaycaSizce ka
Evet heyecandan yazamamışım bile ilk çocuğumuz çok heyecanlıyım tamam bi arastirayim teşekkür ederimKaç hafta mı demek istedin, belli olmaz kişiye göre döllenmeyse göre değişir gebelik takvimin yoksa indir ya da internete yaz gebelik hesaplama diye, hesaplayabilirsin kolayca
Amin amin canımRabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Nasıl oldu peki artmış mıydı degerinizGözünüz aydın canım, hayırlı olsun Ben de 31 de yakalamıştım Betahcg yi, çok erkendi. Ama anlamlı olması için düzenli artması gerekiyor demişti doktorum 2 günde bir test yaptırmıştım.
Bende bu konuları pek bilmiyorum benimde ilk gebeligim ama bildiğim kadariyla gebe değilsiniz 0.100 düşük bir degerMerhaba ilişkiden 29 gün adet gecikmesinden 15 gün sonra test yaptım <2.30 çıktı kesin midir? Yeniden emin olmak için ilişkiden 41 gün sonra tekrar test yaptırdım onda da <0,100 çıktı kesin midir hocam gebelik yoktur değil mi? Lütfen yorumunuz çok önemli benim için
Onu biliyorum 0,100 demek zaten negatif demek fakat ben şunu öğrenmek istiyorum ilişkiden 29 gün sonra yaptırdım testi birde 41 gün sonra kesin midir demek istedim süre yeterli miBende bu konuları pek bilmiyorum benimde ilk gebeligim ama bildiğim kadariyla gebe değilsiniz 0.100 düşük bir deger
Tabiki de yeterli anladığım kadarıyla 41 gün boyunca bi daha ilişki yasamadiniz değil mi ?Onu biliyorum 0,100 demek zaten negatif demek fakat ben şunu öğrenmek istiyorum ilişkiden 29 gün sonra yaptırdım testi birde 41 gün sonra kesin midir demek istedim süre yeterli mi
Evet birdaha bi ilişki olmadı sadece 41 gün önce oldu o da boşalma vs değil sadece vajinaua zevk suyu değdi sadece bu beni korkuttuTabiki de yeterli anladığım kadarıyla 41 gün boyunca bi daha ilişki yasamadiniz değil mi ?