son adet tarıhınız neydiKasık ağrım çok oluyor fakat
Neden daha yeni oluşmuş demek yerine sağlıksız olabilir damgasını yapıştırdı ? Bazen şaşıyorum ya. Ben de 85 le öğrenmiştim. Merak etmeyin sabırla bekleyin. Son adet tarihiniz nedirmerhaba kızlar ayın 18 de kan testi yaptırdım beta hcg 64 çıktı bugün hastaneye gittim doktor saglıksız gebelik olabilir dedi tekrar kan tahlili yaptırdım ve ultrasonla baktı bişey gözükmüyordu bu durumu yaşayan var mı
Aralık 4 başlangıç 9 bitişiNeden daha yeni oluşmuş demek yerine sağlıksız olabilir damgasını yapıştırdı ? Bazen şaşıyorum ya. Ben de 85 le öğrenmiştim. Merak etmeyin sabırla bekleyin. Son adet tarihiniz nedir
Yani ayın kaçında adetıniz başladı
Adet tarihine göre epey düşük çıkmış ama. Geç yumurtlama olabilir en iyi ihtimalle. 2 günde bir kan vererek artışa bakmak lazımAralık 4 başlangıç 9 bitişi
Aralık 4 başlangıç 9 bitişi
Kan sonucunuz çıktı mıAralık 4 başlangıç 9 bitişi
202.29 çıkmış ne demek oluyor buKan sonucunuz çıktı mı
48 saat arayla mı yaptınız202.29 çıkmış ne demek oluyor bu
İlk testimi ayın 18 de yaptım bu sonucumda düne ait48 saat arayla mı yaptınız
Gebelik var inşallah sağlıkla ilerlesinnnnİlk testimi ayın 18 de yaptım bu sonucumda düne ait
Bu demek oluyor ki şu an sağlıklı ilerleyen bir gebelik var. En sevmediğim şey değer düşük diyen insandır. Değerin ne olduğu değil, iki günde bir %60 oranında artışı önemlidir. Benim değerim 51-181 şeklinde ilerlemişti. Kimisinin 20-35-75 şeklinde ilerliyor. Şimdi siz sakin olup başka bir kadın doğum doktorundan randevu alın. Haftaya gidin. Sağlıkla doğsun inşallah.202.29 çıkmış ne demek oluyor bu
Gerçekten miGebelik var inşallah sağlıkla ilerlesinnnnhayırlı olsun
Değerim çıktı çok şükür iyiBu demek oluyor ki şu an sağlıklı ilerleyen bir gebelik var. En sevmediğim şey değer düşük diyen insandır. Değerin ne olduğu değil, iki günde bir %60 oranında artışı önemlidir. Benim değerim 51-181 şeklinde ilerlemişti. Kimisinin 20-35-75 şeklinde ilerliyor. Şimdi siz sakin olup başka bir kadın doğum doktorundan randevu alın. Haftaya gidin. Sağlıkla doğsun inşallah.
Evet değer çok güzel artmış. Bir hafta 10 güne kese de gözükebilir.Değerim çıktı çok şükür iyi
Çok mutlu oldum bu süreçte ne yapmam gerekiyor bol bol dinlenmem mi lazım ben çok hiperaktif biriyim temizlik yapmadan duramıyorum daEvet değer çok güzel artmış. Bir hafta 10 güne kese de gözükebilir.
Temizlik yapmadan dur canımÇok mutlu oldum bu süreçte ne yapmam gerekiyor bol bol dinlenmem mi lazım ben çok hiperaktif biriyim temizlik yapmadan duramıyorum da
Yarın için randevu aldım doktora gideceğim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllahTemizlik yapmadan dur canımözellikle kimyasaldan uzak dur. Güzel beslen. Folik asit başlayabilirsin doktoruna danışıp. Bol su iç günde 3litre en az. Kendini yorma.
Ne yapayım oturayım mıHa bir de eğilme, uzanma, kabız olma, ağır kaldırma. Süpürge, vileda, toz alma vs yapma. Embriyon tutunsun önce. Bundan sonra da evinin pis olmasına alış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?