Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu değerle 3 haftalık olan imkansız 5 haftalıksın3 gün reglim gecikti bugün test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim çok minik kese gözükmeye başlamış dedi beta değerimde bu şekilde acaba normal mi? 2 yada 3 haftalık gebeyim diye düşünüyorum doktor tam haftasını söyleyemedi 10 gün sonra tekrar gelmemi istedi
İlk kez 22 aralıkta korunmasız ilişkim oldu ama öncesinde yokBu değerle 3 haftalık olan imkansız 5 haftalıksın
15 aralıkta başladı 21 aralıkta bitti. 22 Aralık ilk kez korunmasız ilişki olduSon adet tarihiniz nedir
Yüksek mi yani ikiz mi acaba3 gün geciken reglin var ve bu kadar değerin çıkması bana biraz değişik geldi hayırlı olsun bu arada
4+3 günlük hamilesiniz ilişkiden değil adet tarihinden hesaplanır gebelik. Biraz yüksek evet ama doktor sorun görmediyse sorun yoktur, sağlıkla ilerlesin15 aralıkta başladı 21 aralıkta bitti. 22 Aralık ilk kez korunmasız ilişki oldu
Sonucumu henüz göstermedim, çok teşekkür ederim insallah4+3 günlük hamilesiniz ilişkiden değil adet tarihinden hesaplanır gebelik. Biraz yüksek evet ama doktor sorun görmediyse sorun yoktur, sağlıkla ilerlesin
İkiz de olabilir canımYüksek mi yani ikiz mi acaba
Çünkü 3000 bin üzeri kese görülür o yüzden dedimİkiz de olabilir canım
Merhaba benim adetim 6 gün gecikti normalde gecikmiyordu evde 2 test yaptım negatif çıktı bugün sabah kan verdim beta 0 çıktı aile hekimi hamile değilsiniz dedi benim hala içimde bir umut varSon adet tarihiniz nedir