Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 6 aralık 715 olan beta hcg değerim, 10 aralık sonucumda >5000 diyor. Bir anormal geldi bana bu durum. Neden fazla artmış anlamadım. Bugün kesemi de gördük. 4+6
715×2=1430 1430×2=2860 2860×2=5720 5720×2=11440 tabii bunlar Max. Değerler yani normal, ha Yokken normal değil dediyse doktor ikizdir ama o zaman daha fazla artmis olmalıydı. Senin değerin normal aralıklarda zaten, yine inanmadiysan şöyle de not birakiyorum, internette ortalama değerler var zaten
715×2=1430 1430×2=2860 2860×2=5720 5720×2=11440 tabii bunlar Max. Değerler yani normal, ha Yokken normal değil dediyse doktor ikizdir ama o zaman daha fazla artmis olmalıydı. Senin değerin normal aralıklarda zaten, yine inanmadiysan şöyle de not birakiyorum, internette ortalama değerler var zaten
Hayır o bahsettiğiniz iki günde bir iki katına çıkması. Bir günde 2 katına çıkması değil. Siz hergünğ ikiyle çarpıyorsunuz. Normal olan değer 715 in 4 ile çarpılması yani
Hayır o bahsettiğiniz iki günde bir iki katına çıkması. Bir günde 2 katına çıkması değil. Siz hergünğ ikiyle çarpıyorsunuz. Normal olan değer 715 in 4 ile çarpılması yani
Size değerin normal olduğunu anlatmaya çalışıyorum, sizinle paylaştığım tabloda Max. ve min. Değerleri veriyor, Max,değerleri anlatmaya çalıştım ama pes ediyorum, hayırlı gebelikler diliyorum