How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

beta hcg 5.21

benim hcg bat günümde 33 çıkmıştı, gecikmenin 2. gününde 22ye düştü. senin gecikmen oldu mu? 150 nin altındaysa drlar sağlıklı olmayabileceğini söylüyo ama senin iyi çıkmış. tebrikler..:46:
ya şu an itibariyle 4 gün gecikmiş durumda.. doktordan randevu aldım bugün gidicem işallah bir problem olmaz.. yani burda okuduklarıma göre bu kimyasal gebelik olayından korkuyorum bir tek.. güzel dilekleriniz için çok teşekkkür ederim bu arada :):)

canım hcg 22 ye düşmüş. bugün gittiğim dr kimyasal dedi, az önce de kahverengi kırmızıya döndü tutunamadı bebiş gidiyo artık... umarım senden alırız güzel haber de keyfim yerine gelir. ama karar verdim artık adet gecikmesi olmadan test falan yok, üzülüyo insan..:43:

bencede bak benim adetim normalde bugun başlamaliydi... ve inatla bugune kadar bekledim ilk defa, yaptirmadim ve kirmizilar geldi :) gecikirse yaptircam bende artik..

merhaba. bat tarihime 4 gün var. bugün beta hcg yaptırdım 5.21 çıktı. dr kesin bişey söyleyemem ama gebelik olası cuma günü tahlili tekrarlayalım dedi. aynı yada benzer durum yaşayan var mı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. tecrübeli arkadaşlar lütfen cevap yazsın..:18:

İnsallah hamilesindir. Ayni dururmu gecen ay yasadim deger 5.2 cikti. Dr um cok sinirda bir deger kesin birst soyleyemem 2 gun sonra testi tekarlayalim artis olursa hamilesinizdir diyebilirim ancak dedi.
sonuc husran oldu maalesef 2 gun sonraki deger de 5. 2cikti. Umarim sen benim gibi olmazsin.

Back