beta hcg 5.21

canım 13ekim senin batındı galiba yani bugün değil mi? bence bugün bi hcg yaptır.bakalım ne çıkacak?bizi habersiz bırakma...

evet canım bugün batım ve gelen giden de yok, ağrı sızı da yok hatta sivilcem çıkardı adet öncesi o bile yok hatta cildim daha bi parlak. yeni gördüm mesajını bugün yaptırmadım zaten daha dün yaptırmıştım 1 günde pek yükselmez diye düşündüm yarını da kırmızısız atlatıp pts ye çıkarabilirsem sorunsuz pts yaptırıcam hcg yi. ama yarın belki idrar testi yaparım bi tane daha çok merak edersem. en son silikti netleşip netleşmediğine bakarım. tabi haber veririm zaten sadece sizle paylaşıyorum kimseye bişey diyemiyorum henüz..

hayırlısıyla çok mutlu haberlerin doğrulanacak canım inşallah... sonra da sıra bende bakalım ben de salı günü anlarım herhalde...

hayırlısıyla çok mutlu haberlerin doğrulanacak canım inşallah... sonra da sıra bende bakalım ben de salı günü anlarım herhalde...

salı bat gününmüydü canım?

inşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin.

canım benim bat yarın olduğu halde seninkini daha çok merak ediyorum :)
yarında kırmızı gelmezse yüzün gülmeye başlasın artık olurmu

canım benim bat yarın olduğu halde seninkini daha çok merak ediyorum :)
yarında kırmızı gelmezse yüzün gülmeye başlasın artık olurmu

gelmediiiii senin de gelmesin ama

amiiiiiiiiin :) mümkünse gelmesin o kırmızılar, sana da bana da.. hiç test yaptın mı kan veya idrar?

bu sabah şu eczanedeki testlerden yaptım ama negatifti2gün var ama çıkar mı bilmiyorum gerçi hissetmiyorum da ama...ne bileyim belirtiler de çoğu zaman fasa fiso çıkıyo kafam karışık...

canım sabah geldi malesef
kasımıda boş geçiricem.aralıkta çalışıcaz artık.
ama olsun biz daha yeni sayılırız olur inş bigün :132:

olsuun üzülmek yok dediğin gibi çalışmalara devam, sonraki maçlara bakıcaksınız tabi ki olucak inşallah. allah hayırlı evlat versin hepimize..

mikrolif var mı canım gelişme?

canım şimdilik yok bi gelişme yarın bat bakalım... gelmezse test yapcam.inşallah pozitif çıkar ya... senin ne son durumun?

canım hcg 22 ye düşmüş. bugün gittiğim dr kimyasal dedi, az önce de kahverengi kırmızıya döndü tutunamadı bebiş gidiyo artık... umarım senden alırız güzel haber de keyfim yerine gelir. ama karar verdim artık adet gecikmesi olmadan test falan yok, üzülüyo insan..

canım olsun hayırlısı inşallah diğer ay olur. kimyasal gebeliklerde bebek tutunamıyor muymuş?
ben de adet olmadım bugün ama sanki olcakmışım gibi ya yarın olabilirim yani bilmiyorum bu sabah dayanamayıp yine yaptım test negatif...

evet rahme tutunamadan 2-3 günlük bi gecikmeyle adetle atılıyomuş ama test yapmasan farkına bile varmayacaksın sadece adetin bikaç gün gecikmiş olacak strese yoracaksın. o yüzden acele etme bence.inşallah vardır bebek inşallah hamilesindir hayırlısıyla ama erken öğrenme bunu bekle biraz çünkü çift çizgiyi görüp de adet olmak daha zor oluyo.

Soğan suyu,dahiliye gidip pıhtılaşma testleri ve diğer testlerini yaptırmanı öneririm canım..Tiroid testleri falan...Genelde erken düşüklerin nedeni bunlar olabiliyormuş...

Soğan suyu,dahiliye gidip pıhtılaşma testleri ve diğer testlerini yaptırmanı öneririm canım..Tiroid testleri falan...Genelde erken düşüklerin nedeni bunlar olabiliyormuş...

saol canım tavsiyen için. dediğini yapıcam. aslında o dediğin tüm tahlilleri yaptırdım ben ama benim geri zekalı drum onlara göz ucuyla bile bakmadan başından savdı beni. ona gittiğimde 5.21 di sonucum 2 gün sonra 33e yükselmişti. belki de üzerine düşse bebeğim benimle olacaktı şimdi. hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo elimden...

arkadaşlar günaydın. ben adet günümde Bhcg 392 çıktı.. labarotuar 3-4 haftalık hamilesin dedi.bana sizin yazdığınız değerlere göre biraz yüksek geldi bu değer... konu hakkında fikri olan varsa yardımcı olur musunuz???

benim hcg bat günümde 33 çıkmıştı, gecikmenin 2. gününde 22ye düştü. senin gecikmen oldu mu? 150 nin altındaysa drlar sağlıklı olmayabileceğini söylüyo ama senin iyi çıkmış. tebrikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…