canım 13ekim senin batındı galiba yani bugün değil mi? bence bugün bi hcg yaptır.bakalım ne çıkacak?bizi habersiz bırakma...
evet canım bugün batım ve gelen giden de yok, ağrı sızı da yok hatta sivilcem çıkardı adet öncesi o bile yok hatta cildim daha bi parlak. yeni gördüm mesajını bugün yaptırmadım zaten daha dün yaptırmıştım 1 günde pek yükselmez diye düşündüm yarını da kırmızısız atlatıp pts ye çıkarabilirsem sorunsuz pts yaptırıcam hcg yi. ama yarın belki idrar testi yaparım bi tane daha çok merak edersem. en son silikti netleşip netleşmediğine bakarım. tabi haber veririm zaten sadece sizle paylaşıyorum kimseye bişey diyemiyorum henüz..
hayırlısıyla çok mutlu haberlerin doğrulanacak canım inşallah... sonra da sıra bende bakalım ben de salı günü anlarım herhalde...
hayırlısıyla çok mutlu haberlerin doğrulanacak canım inşallah... sonra da sıra bende bakalım ben de salı günü anlarım herhalde...
salı bat gününmüydü canım?
evet canım beklenmeyen adet günüm olur inşallah...
canım benim bat yarın olduğu halde seninkini daha çok merak ediyorum :)
yarında kırmızı gelmezse yüzün gülmeye başlasın artık olurmu
amiiiiiiiiin :) mümkünse gelmesin o kırmızılar, sana da bana da.. hiç test yaptın mı kan veya idrar?
gelmediiiiisenin de gelmesin ama
canım sabah geldi malesef
kasımıda boş geçiricem.aralıkta çalışıcaz artık.
ama olsun biz daha yeni sayılırız olur inş bigün :132:
mikrolif var mı canım gelişme?
canım şimdilik yok bi gelişme yarın bat bakalım... gelmezse test yapcam.inşallah pozitif çıkar ya... senin ne son durumun?
canım olsun hayırlısı inşallah diğer ay olur. kimyasal gebeliklerde bebek tutunamıyor muymuş?
ben de adet olmadım bugün ama sanki olcakmışım gibi ya yarın olabilirim yani bilmiyorumbu sabah dayanamayıp yine yaptım test negatif...
Soğan suyu,dahiliye gidip pıhtılaşma testleri ve diğer testlerini yaptırmanı öneririm canım..Tiroid testleri falan...Genelde erken düşüklerin nedeni bunlar olabiliyormuş...
arkadaşlar günaydın. ben adet günümde Bhcg 392 çıktı.. labarotuar 3-4 haftalık hamilesin dedi.bana sizin yazdığınız değerlere göre biraz yüksek geldi bu değer... konu hakkında fikri olan varsa yardımcı olur musunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?