beta hcg 5.21

Umay20

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
878
24
98
merhaba. bat tarihime 4 gün var. bugün beta hcg yaptırdım 5.21 çıktı. dr kesin bişey söyleyemem ama gebelik olası cuma günü tahlili tekrarlayalım dedi. aynı yada benzer durum yaşayan var mı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. tecrübeli arkadaşlar lütfen cevap yazsın..:18:

bağlantıda sorun oldu galiba konu 3 kez açılmış. diğerlerini nasıl sileceğimi bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşlar lütfen buradan yazın..

Canim insallah hamissindir.umutlu gorunuyor bence

Kendine cok dikkat et gebelık olası bir durum inşallah hamilesindir mutlu haberini alırız ama sakın üzülmeee sakın

Fazla ümitlenme derim... Benim ağrım vardı çok dr'a gittim o benden bhcg istedi 33 çıktı bata vardı daha...
Dr değeri düşük buldu testin tekrarı 31 çıktı zaten ilk testte dr bi ihtimal tutunabilir dedi muhtemelen düşer dedi... Progestan verdi bol şu iç dedi biz elimizden geleni yapalım dedi... Ama nafile düştü tutunamadı...

Inşallah senin değerin yükselir ama çok umitlenme ben umitlenmistim çok üzüldüm sonrasında...

canım benim de 7 küsürdü 2 gün 2 gün sonra tekrar test istedi doktor zaten o sabah kanamam oldu kimyasal gebelşikmiş.Test yaptırmasaydım normal adet olcağımı sanırdım öyle yani

kızlar ama o testi yaptırdığımda 4 gün vardı bat tarihime. şimdi 2 gün var ve az önce idrar testi yaptım dayanamadım. 2. çizgiyi biraz silik de olsa gayet net bir şekilde gördüm hem de 2 dk bile beklemeden çıktı. bu değerin yükseldiği anlamına gelir mi? 2 gün önce 5.21 çıkmıştı beta hcg..

evet canm yukseldıgını gosterır :)) artık ıdrarınada gecmıs demek hadı bakalm az daha sabret :))

33 çıktı bugün sonucum. dr da net konuşmadı hala moralim bozuldu ama artık takmıyorum hayırlısı diyorum. bat yarın, kırmızılar gelirse de gelmezse de takdir allahın zaten.. artık akışına bıraktım araştıra araştıra psikolojim bozuldu valla. internette bi sürü kötü şey okudum iyice moralimi bozdum şimdi de dış gebeliği taktım kafama dış gebelikte hcg düşük oluyomuş diye okudum inşallah değildir...:44:

canım sen içini ferah tut sıkıntı yapma.ben senin adına çok ama çok umutluyum :)

canım sen içini ferah tut sıkıntı yapma.ben senin adına çok ama çok umutluyum :)

inşallah canım çok saol sıkıntı yapmıyorum artık aynı zamanda tuhaf bi şekilde artık hiçbişey hissetmiyorum. kasıklarımda ağrı ve batma devam ediyor ve akıntım da çok arttı sadece hatta arada korkup adetim geldi sanıyorum tuvalete gidince derin bi nefes alıyorum. öyle. hayırlısı olur inşallah.

canım sen doktorun seninle yeterince ilgilenmediği için ve umutlandırmadığı için böylesin biliyorum.
ama senin yerinde olsam pır pır uçardım havalarda hamileyim diye.
keşke senin yerinde olsammmm

canım sen doktorun seninle yeterince ilgilenmediği için ve umutlandırmadığı için böylesin biliyorum.
ama senin yerinde olsam pır pır uçardım havalarda hamileyim diye.
keşke senin yerinde olsammmm

haklısın. daha bu sabah yazdığım mesajı hatırlıyo musun? dediğin gibi uçuyodum havalara, hastanede sonucu elime aldığımda da uçtum ama ne zaman ki dr odasından çıktım dışarı düştü yüzüm. kimseye de bişey söyleyemiyorum bi tek buraya yazıyorum, kendimi de yakınlarımı da eşimi bile heveslendirmek istemiyorum bi sorun varsa diye. pts ye kadar adetim gelmezse bi kan testi daha yaptırırım sağlık ocağında. ciddi bi yükseliş varsa dr gösteririm tabi başka bi dra. yoksa da beklemeye devam...

benim yerimde değil de hamileliğini ilk öğrendiğinde 900-1000 li hcg ölçtürenlerin yerinde olmayı dile bence, şu an içinde olduğum durum pek iç açıcı sayılmaz, çok korkuyorum her tuvalete gidişimde kimyasal gebelikse ya düşerse diye tuvaletimi bile rahat yapamıyorum. biliyorum çok fazla sabırsızlandığım için allah sabrımı ölçüyo ama çok şükür her şeye. umarım hayırlısı olur hepimizin hakkında..

canım kocamı uyuttum benim uykum gelmedi bi türlü anca yazabildim :)
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin.bebeğin inş göbişindedir inş canım benim.

dış gebelık gecıren bırı olarak yazayım cnm sana .. dış gebelıklerde cogunda cok fazla yukselır beta hcg mesela benm ılk baktırdıgımızda 96 sonra 169 sonra :) 353 ve daha kotusu 10bınlere cıktı 2 ayda .. sakın canını sıkma bende senn gıbıydım ılk ogrendıgımde ne arastırmalar yaptım kafayı yedım ya dıs gebelıkse dıye dıye basıma getırdım.. ne dusunursen o olurmus ben buna ınandım .. stres yaparsan hıcbırseyın olumlu olmaz ınan bana ben bunların hepsını yasadım eger senn ıcın hayırlıysa zaten kım nederse desın bebeqın sennle olur ..

bu sitedeki dr bora beye sordum anlattım durumu, sağlıklı bi gebelikten söz edilebilmesi için beklenen adet döneminde beta hcgnin 150nin üzerinde olması gerekiyor dedi.

canım 13ekim senin batındı galiba yani bugün değil mi? bence bugün bi hcg yaptır.bakalım ne çıkacak?bizi habersiz bırakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…