Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba. bat tarihime 4 gün var. bugün beta hcg yaptırdım 5.21 çıktı. dr kesin bişey söyleyemem ama gebelik olası cuma günü tahlili tekrarlayalım dedi. aynı yada benzer durum yaşayan var mı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. tecrübeli arkadaşlar lütfen cevap yazsın..:18:
Canim insallah hamissindir.umutlu gorunuyor bence
ıns vardır cnm Allah hayırlısını versn hakkında.. ıns yukselır
kızlar ama o testi yaptırdığımda 4 gün vardı bat tarihime. şimdi 2 gün var ve az önce idrar testi yaptım dayanamadım. 2. çizgiyi biraz silik de olsa gayet net bir şekilde gördüm hem de 2 dk bile beklemeden çıktı. bu değerin yükseldiği anlamına gelir mi? 2 gün önce 5.21 çıkmıştı beta hcg..
canım sen içini ferah tut sıkıntı yapma.ben senin adına çok ama çok umutluyum :)
canım sen doktorun seninle yeterince ilgilenmediği için ve umutlandırmadığı için böylesin biliyorum.
ama senin yerinde olsam pır pır uçardım havalarda hamileyim diye.
keşke senin yerinde olsammmm
33 çıktı bugün sonucum. dr da net konuşmadı hala moralim bozuldu ama artık takmıyorum hayırlısı diyorum. bat yarın, kırmızılar gelirse de gelmezse de takdir allahın zaten.. artık akışına bıraktım araştıra araştıra psikolojim bozuldu valla. internette bi sürü kötü şey okudum iyice moralimi bozdum şimdi de dış gebeliği taktım kafama dış gebelikte hcg düşük oluyomuş diye okudum inşallah değildir...:44: