Beta HCG 5.00 çıktı

syma1224

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
5
0
27
Benim derim düzenli bir şekilde giderdi ya bir gün önce olurdum ya tam gününde,ama bu ay 8 gün gecikti 2. Gününde evde test yaptım negatif çıktı,6 gün yaptım tekrar negatif çıktı ve hala adet olmadım adete dair hiç bir belirtim de yoktu, 7. Gün oldu kan verdim 5.00 çıktı, 8 .gün oldu açık pembe şeklinde kanamam geldi bugün de kanama devam ediyor ama çok yoğun değil artı hiç bir adet ağrısı vs yok, umutlanmak da istemiyorum ama neden 5.00 çıktı, bu adet kanaması mı fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var 😭😭

5 den sonrası hamile sayılıyor ama 5 dahil mi bilmiyorum tam sınır çıkmış bence iki gün sonra yeniden verin artış olup olmadığına

Yarın tekrar kan verin artış var mı kontrol edersiniz

Kadın doğum acilde çalışıyorum 0.2 üzeri gebelik olarak değerlendirilir. Sağlıklı gebelik mi değil mi bunun için belli aralıklarla betahcg baktırmanız lazım 2 gün sonra tekrar baktırın düzenli artış görüşmezse sağlıksız gebelik veya dıs gebelik olabilir. Kan uyuşmazlığınız var mı

Kan uyuşmazlığı var evet ama ilk gebelikte pek bir sorun olmaz olarak biliyorum yanlış da biliyor olabilirim, ilk defa 8 gün gecikince artı 5.00 çıkınca biraz heyecanlandım ama kanamam olması beni çok üzdü,kanama varken de verilse kan sonuç ne olur bilmiyorum çok üzülüyorum

Kan uyuşmazlığı var evet ama ilk gebelikte pek bir sorun olmaz olarak biliyorum yanlış da biliyor olabilirim, ilk defa 8 gün gecikince artı 5.00 çıkınca biraz heyecanlandım ama kanamam olması beni çok üzdü,kanama varken de verilse kan sonuç ne olur bilmiyorum çok üzülüyorum
İlk gebelikte sorun olmaz olur mu her gebelikte önlem almanız lazım 28. Haftadan

İlk gebelikte sorun olmaz olur mu her gebelikte önlem almanız lazım 28. Haftadan
28. Haftada rhogam iğnesi yaptırmanız lazım bu diğer gebelikler içinde gerekli şu an için beta takibi yapılır ve kanamanıza bakılır progestan filan verirler duruma göre sağlıksız bi gebelikse ilerlemez zaten maelesef

50 üzeri betahcg değerini, kadın doğum doktorları pozitif olarak değerlendirir ki 50 de azdır. 2 günde bir iki katı artması, en az %60 artması gerekir.

X