Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok neden öyle düşünüyorsunuz.hayirli olsun gözünüz aydın olsunÖncelikle herkese merhaba
Benim regl iki gün gecikti ve ev tipi test yaptım pozitif çıktı iki gün sonra hala regl olmadığım için kan testi verdim onun sonucu 490 civarı çıktı pozitif yazıyordu. Kimyasal gebelik ya da dış gebelik olma ihtimali var mı sizce çok korkuyorum
Hayırlı olsun sağlıklı bi hamilelik geçirip bebegini kucağına alırsın inşÖncelikle herkese merhaba
Benim regl iki gün gecikti ve ev tipi test yaptım pozitif çıktı iki gün sonra hala regl olmadığım için kan testi verdim onun sonucu 490 civarı çıktı pozitif yazıyordu. Kimyasal gebelik ya da dış gebelik olma ihtimali var mı sizce çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim biraz olsun içime su serptinizHayırlı olsun sağlıklı bi hamilelik geçirip bebegini kucağına alırsın inş
Değeriniz iyi bence 2gun sonra ayni hastanede testi tekrarlayıp doktorunuzla görüşün
Çok teşekkür ederim görümcem daha belli olmaz hemen kaptırma kendini deyip duruyor oyüzden bende korkuyorumYok neden öyle düşünüyorsunuz.hayirli olsun gözünüz aydın olsun
Görümce cok biliyor. Olumsuz düşünme, hayırlısıyla güzelce sağlıkla artsın değeriniz inşallah.Çok teşekkür ederim görümcem daha belli olmaz hemen kaptırma kendini deyip duruyor oyüzden bende korkuyorum
Sormayın hemde çok biliyor çok teşekkür ederim bu şekilde desteğe ihtiyacım vardı :) amin inşallah yükselirGörümce cok biliyor. Olumsuz düşünme, hayırlısıyla güzelce sağlıkla artsın değeriniz inşallah.
Neden akliniza öyle sey getiriyorsunuz. Değeriniz de gayet guzel ve normal. Burdaki çok konu bizlerin kafasini karistiriyor. Kendim de o batağa düşdüm lutfen başkalarinin deneyimlerini kendinize yansitmayin. Heleki ortada bir sorun yokkenÖncelikle herkese merhaba
Aslında çok heves edince hep bi kötü şey olur ya oyüzden ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi şaşırdım. İstemsizce düşülüyor o batağa galiba çok teşekkür ederim desteğiniz içinNeden akliniza öyle sey getiriyorsunuz. Değeriniz de gayet guzel ve normal. Burdaki çok konu bizlerin kafasini karistiriyor. Kendim de o batağa düşdüm lutfen başkalarinin deneyimlerini kendinize yansitmayin. Heleki ortada bir sorun yokken
Çok teşekkür ederimCanım boş gebelik falan onları ultrasonla zamanla anlarsın. Kimyasalsada zaten beta hcg düşer zamanla doktorunda söyler. Sen bunları kafana takma kendini üzme, hayırlı olsun hamişliğin
Hayırlı olsun canımm kanaman vs yoksa hiç endişelenmeÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim:) Hiç kanamam olmadı çok şükürHayırlı olsun canımm kanaman vs yoksa hiç endişelenme