beta hcg niz 48 çıkmış. hamilesiniz. sağlıksızsa diye birşey yok. o yüzden kötü şeylere kulaklarınızı tıkayın diyorum.Doğru diyorsunuz aslında ama insan kötüy çabuk inanıyor. Hala daha hamile olduğuma emin değilim. Ya sağlıksızsa diye.
Maşallah :) inşallah öyledir. Sağlıksız midir diye beynimi kemirmeye başladı bile.
Estağfirullah hiç öyle düşünmedim. Buraya bir şeyler öğrenmek için giriyoruz böyle böyle öğreniyoruz. Kasıtlı bi durum yok ki sizden yana.Seni üzmek istememiştim cnm. Seninki değildir. İnş sağlıkla alırsn kucağına bebeğini. İyi haberlerini alırız inş hafta içi
İdrar testi yeterince koyu geldi gözüme. Siz nasıl takip ettiniz? Yani ne olsaydı değilim dicektiniz?Dilersen keseyi görene kadar kimseye söyleme canım. En iyiyi umut et en kotuye hazırlıklı ol. İnşallah değerin katlanarak artarben habire kan vermek istemediğim için idrar testiyle koyulasmayi takip etmiştim.
Tşk ederim siz de rahat olun . Bebeğinize odaklanın inş her şey gönlünüze göre olır . Benden de tavsiye kimseye demeyin hemen . Sevincinizi eşinizle yaşayınEstağfirullah hiç öyle düşünmedim. Buraya bir şeyler öğrenmek için giriyoruz böyle böyle öğreniyoruz. Kasıtlı bi durum yok ki sizden yana.
İdrar testi yeterince koyu geldi gözüme. Siz nasıl takip ettiniz? Yani ne olsaydı değilim dicektiniz?
İdrar testi yeterince koyu geldi gözüme. Siz nasıl takip ettiniz? Yani ne olsaydı değilim dicektiniz?
Kanamam olsaydı direkt hastaneye giderdim bu arada canım. O zaman düşünürdüm yani. Onun dışında keseyi görme zamanı gelene kadar yani beta HCG en az 3bin filan olana kadar zaten doktor bile birşey diyemez :)
Bol bol dinlen.Ayaklarini uzat.Bol su iç .Çok önemli olmadıkça yerinden kalkma.Ilk haftalarda tek yapman gereken dinlenmek ve bol su içmek .Sağlıkla artar değerin inşallah.TebriklerH
Hıı anladım. O zaman benim çok erken nasıl beklicem bilmem.
H
Hıı anladım. O zaman benim çok erken nasıl beklicem bilmem.
Bol bol dinlen.Ayaklarini uzat.Bol su iç .Çok önemli olmadıkça yerinden kalkma.Ilk haftalarda tek yapman gereken dinlenmek ve bol su içmek .Sağlıkla artar değerin inşallah.Tebrikler
Şimdi günler geçmeyecek tabi :) ufak bı tavsiye vereyim. Kalp atışını duyana kadar eşinle ilişkiden uzak durun. Risk olmasın. İnşallah sağlıkla büyüsün minik susam :)
Ben ilk öğrendiğimde değerim 17 civarıydı, gerisini sen düşünsağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin canım senin de az kalmış Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bir şey sorucam ben 2 aydır demir ilacı kullanıyordum feramat sonucu öğrendiğimden beri 2 gündür içmiyorum. Sizin bilginiz var mı zararlı mi?
Doktorun devam et dediyse kesinlikle devam etmelisin.
Ben galiba 18.haftaya kadar demir kullandım (tam hatırlamıyorum kaçındı haftaya kadardı), ondan sonra başka ilaca geçtim demir,folik asit,b12 vitamini vs. karışık olan bi ilaç. Tabi bunları doktorum söyledi kafama göre içmedim
Bişey olmaz canım merak etme. Demiri bırak folik asitini iç o halde, doktora gidince sorarsın devam edeyim mi diye. Belki başka bir demir hapı yazar.Cumartesi öğrendim ben daha kadın doğuma gitmedim. Kendim korkup bıraktım demir ilacımı 2 gündür folik asite devam ediyorum ama.
Bişey olmaz canım merak etme. Demiri bırak folik asitini iç o halde, doktora gidince sorarsın devam edeyim mi diye. Belki başka bir demir hapı yazar.
Biran önce kadın doğuma gitmelisin ama bu hafta hallet derim.
Size sordum ama görmediniz galiba?Bol bol dinlen.Ayaklarini uzat.Bol su iç .Çok önemli olmadıkça yerinden kalkma.Ilk haftalarda tek yapman gereken dinlenmek ve bol su içmek .Sağlıkla artar değerin inşallah.Tebrikler
sen git cnm yine de vakit kaybetme.Size sordum ama görmediniz galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?