Gebeliğe Hazırlık Beta HCG 48

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyorsunuz aslında ama insan kötüy çabuk inanıyor. Hala daha hamile olduğuma emin değilim. Ya sağlıksızsa diye.
beta hcg niz 48 çıkmış. hamilesiniz. sağlıksızsa diye birşey yok. o yüzden kötü şeylere kulaklarınızı tıkayın diyorum.

Maşallah :) inşallah öyledir. Sağlıksız midir diye beynimi kemirmeye başladı bile.

Dilersen keseyi görene kadar kimseye söyleme canım. En iyiyi umut et en kotuye hazırlıklı ol. İnşallah değerin katlanarak artar ben habire kan vermek istemediğim için idrar testiyle koyulasmayi takip etmiştim.

Seni üzmek istememiştim cnm. Seninki değildir. İnş sağlıkla alırsn kucağına bebeğini. İyi haberlerini alırız inş hafta içi
Estağfirullah hiç öyle düşünmedim. Buraya bir şeyler öğrenmek için giriyoruz böyle böyle öğreniyoruz. Kasıtlı bi durum yok ki sizden yana.

Dilersen keseyi görene kadar kimseye söyleme canım. En iyiyi umut et en kotuye hazırlıklı ol. İnşallah değerin katlanarak artar ben habire kan vermek istemediğim için idrar testiyle koyulasmayi takip etmiştim.
İdrar testi yeterince koyu geldi gözüme. Siz nasıl takip ettiniz? Yani ne olsaydı değilim dicektiniz?

Estağfirullah hiç öyle düşünmedim. Buraya bir şeyler öğrenmek için giriyoruz böyle böyle öğreniyoruz. Kasıtlı bi durum yok ki sizden yana.
Tşk ederim siz de rahat olun . Bebeğinize odaklanın inş her şey gönlünüze göre olır . Benden de tavsiye kimseye demeyin hemen . Sevincinizi eşinizle yaşayın

İdrar testi yeterince koyu geldi gözüme. Siz nasıl takip ettiniz? Yani ne olsaydı değilim dicektiniz?

Bak benim böyleydi. İki günde bir sabah ilk idrarla test yaptım. İkinci çizgi yavaş yavaş koyulaşti. İkisi eşit kirmizilikta olunca da devam etmedim. Kese için de ilk testten 2 hafta sonra gittim göründü.

Kanamam olsaydı direkt hastaneye giderdim bu arada canım. O zaman düşünürdüm yani. Onun dışında keseyi görme zamanı gelene kadar yani beta HCG en az 3bin filan olana kadar zaten doktor bile birşey diyemez :)

H
Kanamam olsaydı direkt hastaneye giderdim bu arada canım. O zaman düşünürdüm yani. Onun dışında keseyi görme zamanı gelene kadar yani beta HCG en az 3bin filan olana kadar zaten doktor bile birşey diyemez :)

Hıı anladım. O zaman benim çok erken nasıl beklicem bilmem.

H

Hıı anladım. O zaman benim çok erken nasıl beklicem bilmem.

Şimdi günler geçmeyecek tabi :) ufak bı tavsiye vereyim. Kalp atışını duyana kadar eşinle ilişkiden uzak durun. Risk olmasın. İnşallah sağlıkla büyüsün minik susam :)

Bol bol dinlen.Ayaklarini uzat.Bol su iç .Çok önemli olmadıkça yerinden kalkma.Ilk haftalarda tek yapman gereken dinlenmek ve bol su içmek .Sağlıkla artar değerin inşallah.Tebrikler

Ailemin yanına geldim söyelmiyorum ama her an söyleyebilirim. Bilmedikleri için de öyle her dk yatmıyorum. İnşallah artar. Artış şöyle mi olacak cumartesi gecesi 48 di, pazar 96 civarı olmalı, bugün 192 civarı yarın 384 civar.

Şimdi günler geçmeyecek tabi :) ufak bı tavsiye vereyim. Kalp atışını duyana kadar eşinle ilişkiden uzak durun. Risk olmasın. İnşallah sağlıkla büyüsün minik susam :)

600 km uzayındayım eşimin 1 hafta sonra gidicem. Amin teşekkürler.

Ben ilk öğrendiğimde değerim 17 civarıydı, gerisini sen düşün sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ben ilk öğrendiğimde değerim 17 civarıydı, gerisini sen düşün sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Amin canım senin de az kalmış Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bir şey sorucam ben 2 aydır demir ilacı kullanıyordum feramat sonucu öğrendiğimden beri 2 gündür içmiyorum. Sizin bilginiz var mı zararlı mi?

Doktorun devam et dediyse kesinlikle devam etmelisin.
Ben galiba 18.haftaya kadar demir kullandım (tam hatırlamıyorum kaçındı haftaya kadardı), ondan sonra başka ilaca geçtim demir,folik asit,b12 vitamini vs. karışık olan bi ilaç. Tabi bunları doktorum söyledi kafama göre içmedim

Cumartesi öğrendim ben daha kadın doğuma gitmedim. Kendim korkup bıraktım demir ilacımı 2 gündür folik asite devam ediyorum ama.

Cumartesi öğrendim ben daha kadın doğuma gitmedim. Kendim korkup bıraktım demir ilacımı 2 gündür folik asite devam ediyorum ama.
Bişey olmaz canım merak etme. Demiri bırak folik asitini iç o halde, doktora gidince sorarsın devam edeyim mi diye. Belki başka bir demir hapı yazar.
Biran önce kadın doğuma gitmelisin ama bu hafta hallet derim.

Bişey olmaz canım merak etme. Demiri bırak folik asitini iç o halde, doktora gidince sorarsın devam edeyim mi diye. Belki başka bir demir hapı yazar.
Biran önce kadın doğuma gitmelisin ama bu hafta hallet derim.

Hani daha düşük ya yükselmesini beklemek gerekmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…