hangi adete yakın böyle değer olabilirmiş biz hep sıfırlı değerler görüyoruz
tabiki var, hayırlı olsun inşallah sağlıklıdır
Bnm 505 çıkmştı ve kmyasal gebelkle sınuçlandı artışlarına bakın inş sağlıklıdrKan testimi de yaptırdım 48 çıktı kesin hamilelik di mi? Bazı arkadaşlar adete yakın böyle çıkabilir yazmış eski konularda. Hep şüphe şüphe emin olamadık gitti...
Kimyasal gebelik ne demek?Bnm 505 çıkmştı ve kmyasal gebelkle sınuçlandı artışlarına bakın inş sağlıklıdr
Ben bundan sonra keseyi görmeden inanamayacağım sanırım hamile olduğuma .
Aynn çok yıpratıcıGeçmiş olsun. İnşallah sağlıklı gebeliktir. Hayal kırıklığı çok kötü.
Canim kesinlikle hamilesin 6 ustu bile hamilelk sayiliyor daha ne olsun??insallah saglikla katlanir degerinGeçmiş olsun. İnşallah sağlıklı gebeliktir. Hayal kırıklığı çok kötü.
Kan testimi de yaptırdım 48 çıktı kesin hamilelik di mi? Bazı arkadaşlar adete yakın böyle çıkabilir yazmış eski konularda. Hep şüphe şüphe emin olamadık gitti...
Valla gayet hamilesiniz hayırlı olsun. Folik asitinizi ihmal etmeyin kendinizi yormayın ve beslenmenize dikkat edin. 2-2,5 hafta sonra fındığı görürsünüz inşallah rahat olun :)Kan testimi de yaptırdım 48 çıktı kesin hamilelik di mi? Bazı arkadaşlar adete yakın böyle çıkabilir yazmış eski konularda. Hep şüphe şüphe emin olamadık gitti...
Valla gayet hamilesiniz hayırlı olsun. Folik asitinizi ihmal etmeyin kendinizi yormayın ve beslenmenize dikkat edin. 2-2,5 hafta sonra fındığı görürsünüz inşallah rahat olun :)
Çok sağ olun Allah herkese nasip etsin.Gayette hamilesiniz yani ben ne zaman yaptrsam 1.2 çıkıyor yada 48 yani bildiğin hamilelik yani gözünüz aydın
Tebrik ederim. Lütfen aklınıza başka şeyler getirmeyin. Herkesin kötü tecrübesi kendisine kalsın.Kan testimi de yaptırdım 48 çıktı kesin hamilelik di mi? Bazı arkadaşlar adete yakın böyle çıkabilir yazmış eski konularda. Hep şüphe şüphe emin olamadık gitti...
Tebrik ederim. Lütfen aklınıza başka şeyler getirmeyin. Herkesin kötü tecrübesi kendisine kalsın.
Benim ilk değerim 73 dü şimdi 7 aylık olduk :) sağlıkla kucağımiza alalım yavrumuzu inşallah canimm. Sen de hamilesin merak etme
Seni üzmek istememiştim cnm. Seninki değildir. İnş sağlıkla alırsn kucağına bebeğini. İyi haberlerini alırız inş hafta içiMaşallah :) inşallah öyledir. Sağlıksız midir diye beynimi kemirmeye başladı bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?