Gebeliğe Hazırlık Beta HCG 48

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.171
63
Kan testimi de yaptırdım 48 çıktı kesin hamilelik di mi? Bazı arkadaşlar adete yakın böyle çıkabilir yazmış eski konularda. Hep şüphe şüphe emin olamadık gitti...

Kan testimi de yaptırdım 48 çıktı kesin hamilelik di mi? Bazı arkadaşlar adete yakın böyle çıkabilir yazmış eski konularda. Hep şüphe şüphe emin olamadık gitti...
Bnm 505 çıkmştı ve kmyasal gebelkle sınuçlandı artışlarına bakın inş sağlıklıdr

- Kimyasal gebelik yumurtanın olması gerektiği gibi sağlıklı şekilde döllenmediği durumlarda oluşur, sağlıklı şekilde döllenmeyen yumurta rahimde tutunamaz ve kanama ile dışarı atılır, gebelik sona erer. Benim de ilk 505 çıktı. Sonra 85' e düştü. Ve gebeliğim sonlandı ne yazıkki. İlk defa başıma geldi. Umarım sizinki böyle değildir.

inşAllah değerlerin sağlıklı şekilde artar canım.. kötü düşünme kendine dikkat et ;) kendine dikkat et ki bebişte iyi olsun ;)

Valla gayet hamilesiniz hayırlı olsun. Folik asitinizi ihmal etmeyin kendinizi yormayın ve beslenmenize dikkat edin. 2-2,5 hafta sonra fındığı görürsünüz inşallah rahat olun :)

Gayette hamilesiniz yani ben ne zaman yaptrsam 1.2 çıkıyor yada 48 yani bildiğin hamilelik yani gözünüz aydın

Valla gayet hamilesiniz hayırlı olsun. Folik asitinizi ihmal etmeyin kendinizi yormayın ve beslenmenize dikkat edin. 2-2,5 hafta sonra fındığı görürsünüz inşallah rahat olun :)

Sağ olun. 2 aydır kullanıyorum demir + folik asit. Faydasını gördüm sanırım.

Tebrik ederim. Lütfen aklınıza başka şeyler getirmeyin. Herkesin kötü tecrübesi kendisine kalsın.

Doğru diyorsunuz aslında ama insan kötüy çabuk inanıyor. Hala daha hamile olduğuma emin değilim. Ya sağlıksızsa diye.

Benim ilk değerim 73 dü şimdi 7 aylık olduk :) sağlıkla kucağımiza alalım yavrumuzu inşallah canimm. Sen de hamilesin merak etme

Back