Beta Hcg 48 6 gündür devam eden sistit ve bugün başlayan kahverengi lekelenme 😔

Dahlia3434

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
7
1
6
29
Merhaba güzel anneler hamişler ;

Gebelik planlıyoruz. Yumurtlama dönemim geçti 26 kasım sabahı idrar yanması ile uyandım günde 3 lt su içmeme rağmen idrar yanmamda düzelme olmadı normalde evlendiğim zamandan beri sistit oluyordum ama bol su içtiğimde yanmam şikayetlerim geçiyordu dikkatimi çekti tuhaftı durum. 27 kasımda evde erken gebelik testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi. Ben de yanılmamak adına 28 Kasım’da beta hcg testi yaptım sonuca göre çünkü antibiyotik kullanacaktım. Gebelik varsa çünkü her ilaç kullanılmıyor. Beta Hcg 48 çıktı sonuç. Hamile olduğumu söyledi doktor. Şikayetimi belirttim Monoroul şase verdi zararı yok dedi bunun, fakat şikayetim geçmedi sistit devam ediyor. Bu sabahta kahverengi leke olmuş korkmaya başladım bugün kadın doğuma da randevu aldım öğlen gideceğim tetkikleri yapmaya idrar kültürü de vereceğim acaba böyle yaşayan oldu mu yardımcı olur musunuz

Canım naptın

Gittim doktora canım idrar tahlili idrar kültürü ve kan tahlili aldılar Beta Hcg değerine bakmak için. İlk kan tahlilim 48’di o yükselir adet günün geçtikten sonra özellikle yükselecek dedi doktor. Enfeksiyon devam ediyorsa Aguamentin kullanırsın zararı yok gebelere ondan veriyoruz dedi. Folik asit kullanıyor musun diye sordu Folbiol kullanıyorum dedim onu kullanma içindeki folik asit yüksek bu yazdığımı kullan dedi. Lekelenme de dün tek sabah oldu hiç olmadı gün içinde. Birde bu sabah hafiften oldu koyu kahverengi. Yerleşme kanaması sanırım. Bakayım beklemedeyim şuan canım

İnşallah olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…