Beta HCG 47

Suels

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
88
Merhaba arkadaşlar 2 gündür idrar testi yapıyordum silik çizgi gördüm bugün yaptığım dünkü teste oranla daha belirgin böyle olunca kan verdim reglime daha 4 gün var değerim 47 çıktı hamilelik var diyebilir miyiz doktor değer pozitif ama reglin geçmesini bekle tekrarlayalım testi dedi kafam çok karıştı sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• IMG_8015.jpeg
    137,8 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba. Evet şu an var gibi görünüyor ama bence birilerine söylemek için çok çok erken biraz bekleyin ve tekrar kan verin. ama endişe etmeyin sakince bekleyin :) inşallah sağlıkla ilerler

Evet pozitif tabii, 2 günde 1 %60-66 civarı artması lazım

Sevinmek için de üzülmek için de erken.
Aile bireyleriyle paylasmayın kalp atışı duymadan..
Adete 4gün varmış daha bence tutacak içimden öyle geçiyor. 2 gün sonra 80 üzeri gibi olmalı rakam :)

Sevinmek için de üzülmek için de erken.
Aile bireyleriyle paylasmayın kalp atışı duymadan..
Adete 4gün varmış daha bence tutacak içimden öyle geçiyor. 2 gün sonra 80 üzeri gibi olmalı rakam :)
İnşallah içinizden geçen doğru olur perşembe günü test versem olur mu acaba o gün eşimin doğum günü çünkü

İnşallah içinizden geçen doğru olur perşembe günü test versem olur mu acaba o gün eşimin doğum günü çünkü
Evet zaten perşembe vermeniz lazım

Bugün tekrar kan verdim 121 çıktı

15 mayista kan verdim degerim 44.9 cikti 17 nayista verdim 119 cikti dün keseyi gördük cok sukur kan ver artış önemli erken ögrenmek biraz fazla beklememize sebep oluyor asm doktoru cok az deger falan filan deyip beni korkutmaya calisti ama ben 1 kere korunmadim ne zaman oldugunu bildigim icin takmadim geç döllenmedir seninde

Bende biliyorum ne zaman olduğunu ovulasyon testiyle takip ediyordum yumurtlamanın üstünden 12 gün geçti daha beklenen adet tarihime 2 gün var, inşallah değerim güzeldir keseyi ne zaman gördünüz ben ne zaman gitmeliyim

17 mayista 119du ben dün gördüm keseyi sata göre 6+0di

Bugün bir daha kan verdim 301 çıktı

Benim şuan son adet tarihine göre 4 hafta gösteriyor. Reglime 2 gün kaldı çok korkuyorum sanki olacakmışım gibi
Adet olacakmışsın gibi ağrıların olur benimde öyleydi bir süre o adet ağrısı gibi ağrın olması normalmiş korkma değerlerinde iyi artıyor. Takip etmek için erken başlamışsın biraz kesedir bebektir görmen için biraz daha beklemen gerekecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…