o Zaman bol dinlen cok kendini hirpalamadan iki gun bekle .kahverengi akinti yerlesme kanamasida olabilir baska birseyin haberciside,hakkinizda hayirlisi olsun
Canim üzülmeni hic istemem ama adetin 3. Günü icin 46,07 degeri biraz düşük degil mi ??
Bn de bugun ogrendim adetime daha 1 gun vardi. Bhcg 290 cikti.. anlamadim acaba seninki gec döllenme mi oldu ki?
canım herkeste farklı oluyormuş.16sında adet olmam gerekiyodu,18inde testte silik çizgi çıktı,hastanede idrar testinde pozitif çıktı.kan testi yaptırdım.orda da 46.07 çıktı.doktora gittim.cumaya bi kan testi istedi.tahminen 17-18 günlük hamileyim.
akıntın nezamandır devam edıyo canm nasıl çokmu yogun azmı
düne göre azalma var.2gün önce başladı.dün ara sıra oluyodu.geceye doğru rengi biraz daha koyu kahve oldu.bugün seyrekleşti.
inşallah bişe olmaz canm gebelıkde kanama düşük tehlıkesidir ama kanamayla devam eden gebelıklerde var allah yardımcın olsun inşallah ama neden progestan vermemişki
amin canım.inşallah allah herkese bu duyguyu yaşatır.keseyi görmeden tavsiye etmiyorum dedi.ama eşim kullanmamı istedi.günde bi tane alıyorum.
al bencede al ne mantıkla vermemiş ki o ılac tutunacak bebegn tutunmasına dusecek bebegnde atılmasına yardımcı olan bı ılaç canm bnm 4 dusuk 1 erken dogumun oldu suan neler yasadıgını çok ıyı bılıyorm her gebelımde malesef kanamm oldu allah yardımcın olsun
al bencede al ne mantıkla vermemiş ki o ılac tutunacak bebegn tutunmasına dusecek bebegnde atılmasına yardımcı olan bı ılaç canm bnm 4 dusuk 1 erken dogumun oldu suan neler yasadıgını çok ıyı bılıyorm her gebelımde malesef kanamm oldu allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?