- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
hayirli olsun canimmyaw hamile olmasaydin saskinliktan böyle sürekli kalakalacaktimm
yaw nasi olurda 40 dan sonra tek cikar diye sasirmistimmneyseki hamileymissin rabbim kucaginada almayi nasi peder insalalhhh
Sorma canım bende cok sasırmıstım hemde hayal kırıklıgı yaşamıstım tek cızgı cıkınca doktorumu aradım degerımın 111 yukseldıgını soledım bıda kan testı yaptır 800 den yukselırsa gel ultrasonla keseyı gorelım kısmet olursa dedı. Artık ıdrar testlerıne hıc guvenım kalmadı tatlım en kesını kan testı ufacıksa bıle kanda gozukuyor.
Arkadaşlar bilgili olanlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen çok karışığım adetim 6 gün geçti.3 gün gecikince test aldım negatif çıktı.Bugün yaptım çift çizgi çıktı kan verdim gidip hcg değerim 13.3 çıktı.Sanırım çok düşük 5 üstü pozitif diyor ama böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba başka bir sorun mu yaşıyorum hiç böyle bir sorun yaşayan oldu mu
Arkadaşlar bilgili olanlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen çok karışığım adetim 6 gün geçti.3 gün gecikince test aldım negatif çıktı.Bugün yaptım çift çizgi çıktı kan verdim gidip hcg değerim 13.3 çıktı.Sanırım çok düşük 5 üstü pozitif diyor ama böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba başka bir sorun mu yaşıyorum hiç böyle bir sorun yaşayan oldu mu
2.5 yıllık evliyim ilk kez çocuk planladım onda da ilkinde böyle şeyler yaşamak çok fena oldu benim için negatif çıksaydı adet olsaydım bu kadar üzülmezdim.Kasıklarım batıp duruyor yürürken değer de düşük herkes kimyasal gebelikten bahsediyor ben dış gebelikten korkuyorum ne olacaksa bir an olsun diye dua ediyorum AllahımaCanım, benim ilk değerim 18 çıkmıştı. Sonra iki günde bir test yaptırdım. İki günde %66 artması gerek en az. Benimki daha bile az artmıştı ama 12.haftayı gördük maşallah. Endişelenme. Değerini iki günde bir takip ettir. Hamilesin. Allah tamamına erdirsin tatlım. İyi düşün iyi olsun.
Kızlar sol kasıgımda cok agrı var bole olan var mı?
kusura bakma da tamamen saçmalamışşsın.. adet yakın HCG hormonu yüksek çıkmaz.. LH hormonu çıkabilir.. HCG nin 5 ten yukarıda olması hamilelik lehinedir.. Ha yükselmeye devam eder yada etmez o başka bi durum ama adete yakın HCG yüksek çıkar diye hiç olur mu..canım hamıle kalma ıstegını bılemem,hevesını de kırmak ıstemem ama bence hamıle degılsın!!degerın yuksek cıkmıs cunku adetının yaklasmıs olması..benım adetıme 6 gun once yapılan kan testınde beta hcg sevıyem 66 cıkmıstıı...o zman da bıle doktor kesın bı sonuc vermedı ,3 gun sonra yukselırse o zman hamılesındır ,yukselmezse adetının yaklastıgını gosterır bu deger dedı..3 gun sonra gıttıgımde 186 ıdı beta hcg.su anda hamıleyımm...bence bır hafta bekleyıp meraktan olmeye hıc gerek yokk..once ıdrardan bakılan gebelık testı al.sabah ılk ıdrarıınla yapp ytestı.benım kı 3 haftalıkken bıle dogru sonuc vermısdı..en son olarak da yapacagın tek sey var carsamba gunu bı hast.ye gıt kan veriver,degerın yukselmısse 2 3 katına cıkmıssa hamılesındırr.....
hamilesin arkadaşım, Allah tamamına erdirsin İnş. Doktorun kesin birşey söylememiş olması ultrasonda keseyi / bebeği görmeden kesin birşey söylememk istemesi. Ben ilk kan tahlili yaptırdığımda sonuç 120 idi, 3 gün geçmişti adetimin üzerinden. Laboratuardaki çocuk, tabi önce hamileyim diyebilmek için ultrasonda da görünmesi gerek demişti. Şimdi çok şükür, gebeliğim sağlıklı bir şekilde ilerliyor....
hanımlar bana yardım edermisiniz 0-10 arası olması gereken hcg değerim 1,4 ama doktor bana hamile değilsin dedibu konuda bilgisi olan varmı
1,4 U/L değerim birim farkı var mlU/mlL değil bunun bir önemi yokmu ,bu arada hayırlı olsun bebeğinHamile değilsin canım maalesef. Genelde 0-10 arası değil 0-5 arası gebelik sayılıyor. Senin değerin 1,4 çıkmış. Hamilesin diyebilmek için 15 , 45 , 100 , 400 gibi rakamlar olmalıydı. Mesela ben 149 değerle öğrendim hamile olduğumu 2 gün sonra tekrarladığımda 349 olmuştu
1,4 U/L değerim birim farkı var mlU/mlL değil bunun bir önemi yokmu ,bu arada hayırlı olsun bebeğin
adetim 10 gün oldu gecikeli yinede bir doktora gitmelimiyim o zaman başka bir sorun var demekkiSağol canım darısı başına olsun. Hayır yok. U/L kısaltması zaten. 1,4 değer ne yazıkki negatif
adetim 10 gün oldu gecikeli yinede bir doktora gitmelimiyim o zaman başka bir sorun var demekki
teşekkür ederimTabiki kesinlikle gitmelisin kist oluşmuş olabilir. Doktor adet söktürücü verir adet olursun. Adetin 3.günüde hormon tahlili yaptır hem bebek sahibi olmak için gerekli kontrolleri yaptırmış olursun böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?