merhaba bugun adet olmam gereklıydı.Grıp oldugum ıcın doktora gıttım acıle doktora durumumu anlattım once kan testı yapalım ona gore ılac verelım ozaman dedı kan testı yaptık beta hcg 40,87 çıktı doktor bı hafta sonra gel tekrar yapalım test dedı sızce hamıle mıyım bole olan var mı
merhaba bugun adet olmam gereklıydı.Grıp oldugum ıcın doktora gıttım acıle doktora durumumu anlattım once kan testı yapalım ona gore ılac verelım ozaman dedı kan testı yaptık beta hcg 40,87 çıktı doktor bı hafta sonra gel tekrar yapalım test dedı sızce hamıle mıyım bole olan var mı
cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım hala adet olmadım carsamba gununu beklıyorum kan testı yaptırmak ıcın.bugun dayanamadım ıdrar testı yaptım ama kahvaltıdan sonra yaptım eczanedekı kız sabah ac karnına ılk ıdrarla yap dedı bende kahvaltıdan sonra almıs bulundum tek cızgı cıktıAllahım ınsallah hamıleyımdır bebek ısteyen herkezın yuzu guler kucaklarına bebeklerını alırlar...
ben yeni katıldım beta hcg sonucu hakkında yazmak istiyorum ama daha çok yeniyim nereye yazıcağımı tam olarak bilmiyorum
cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım hala adet olmadım carsamba gununu beklıyorum kan testı yaptırmak ıcın.bugun dayanamadım ıdrar testı yaptım ama kahvaltıdan sonra yaptım eczanedekı kız sabah ac karnına ılk ıdrarla yap dedı bende kahvaltıdan sonra almıs bulundum tek cızgı cıktıAllahım ınsallah hamıleyımdır bebek ısteyen herkezın yuzu guler kucaklarına bebeklerını alırlar...
Allah Allah tek çizgi çıkmasına çok şaşırdım şimdi bak. Sen bir daha başka markayla yasana canım idrar testini. Tek çizgi çıkmaması lazım.
Kızlarrr degerım 111.06 ya yukselmısss cok sukur ALLAHIMA saglıkocagındakı doktor hamılesın dedı. p.tesı gunu kendı doktoruma gıtcem ultrasondan bakması emın olmak ıcın...cok mutluyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?