Canım bugün 28. Gün 2 gün geciktim ve hiçbir belirti yok iki gün önce göğüslerim çok ağrıyordu şimdi hafif bastırınca ancak ağrıyor. Değeri hiç anlamadım ki canım yazmıyordu hatta eğer görüntü bulabilirsem ekleyim. Ama <5 ifadesi vardı yan satırda da 4 yazıyorduCanım adete kaç günün var ? Bana bebis olabilir gibi geldi. Bir de test yaptığın laboratuvarda referans değer 5mi 10 mu
Canım bugün 28. Gün 2 gün geciktim ve hiçbir belirti yok iki gün önce göğüslerim çok ağrıyordu şimdi hafif bastırınca ancak ağrıyor. Değeri hiç anlamadım ki canım yazmıyordu hatta eğer görüntü bulabilirsem ekleyim. Ama <5 ifadesi vardı yan satırda da 4 yazıyordu
Yarın sağlık ocağına gideyim diyorum ama bir yandan da heveslenmek istemiyorum 6 aydır istiyoruz ama neredeyse umudum kalmadı artık. Doktora gidiyorum sıkıntı gözükmüyor ama neden çocuğumuz olmuyor anlamadımTamam 5in üstü hamile demek sınıra yakınsın ama günün iki gün geçtiği için emin olamadım. Yarın veya öbür gün tekrar aynı yerde test yap bakalım artmış mi
Yarın sağlık ocağına gideyim diyorum ama bir yandan da heveslenmek istemiyorum 6 aydır istiyoruz ama neredeyse umudum kalmadı artık. Doktora gidiyorum sıkıntı gözükmüyor ama neden çocuğumuz olmuyor anlamadım
İnşallah canım dua et lütfenGeç döllenme olmuş olabilir canım hemen ümidi kesme... Hayırlı zamanda olsun inşallah :)
İnşallah canım dua et lütfen
Henüz gidemedim birazdan gideceğim :) sabah kalkar kalkmaz idrar testi yaptım ama nefatifmeraklandım gittinizmi sağlık ocağına
Doktor pazartesi sabah gel dedi canım bakalım hastalanmazsam eğer gideceğim tekrarHenüz gidemedim birazdan gideceğim :) sabah kalkar kalkmaz idrar testi yaptım ama nefatifbakalım umutsuz olmak istemiyorum ama bir yandan da heveslenmek istemiyorum
yok umutsuz olmayın ama olmama seçeneğinide alıştırın.Henüz gidemedim birazdan gideceğim :) sabah kalkar kalkmaz idrar testi yaptım ama nefatifbakalım umutsuz olmak istemiyorum ama bir yandan da heveslenmek istemiyorum
Amin canım hepimizin hayırlı duaları kabul olsun inşaallah mübarek gündeyok umutsuz olmayın ama olmama seçeneğinide alıştırın.
RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN
Canım hiç belirtim yok. Beş ay öncede adetim gecikti 35 gün sonra oldu ama kasık ağrım vardı baya bi. Şuan o da yok arada çok hafif ağrı hissediyorum sadece. Birde geçen hafta kasık ağrım ve dizlerinde ağrı vardı böyle nasıl tarif etsem danar çekiliyor gibi oldu bir süre. Güğüslerim ağrıdı bir kaç gün önce baya şiddetliydi şuan hiçbiri yok. Bel ağrım var gibi birazCnm bnmde adet gecikmemin ikinci günü kan verdim 4.99 cikmisti bi gun sonra tekrar verdim 6 çıktı cok düşük dendi yani kimyasalmis bi gün sonrada adet oldum cok ağrılı bi sekilde belirtin var mi hic
Birde çok az leke gelmişti 10 gün önceydi yanlış hatırlamıyorsamCnm bnmde adet gecikmemin ikinci günü kan verdim 4.99 cikmisti bi gun sonra tekrar verdim 6 çıktı cok düşük dendi yani kimyasalmis bi gün sonrada adet oldum cok ağrılı bi sekilde belirtin var mi hic
Belki gec dollenmedir cnm ne bilim ins hayırlısıyla vardr beklemek cok kotu zor bi durum biliyorum ama bi kac gun daha sabret oyle yenike bence tahliliBirde çok az leke gelmişti 10 gün önceydi yanlış hatırlamıyorsam
İnşallah canım bakalım. Bugün yaptıracaktım ama doktor pazartesi gel dedi bakalım pazartesi yaptıracam en azından hamile değilsem de şüphesi olmaz. İlaç kullanmam lazım kullanamıyorum daBelki gec dollenmedir cnm ne bilim ins hayırlısıyla vardr beklemek cok kotu zor bi durum biliyorum ama bi kac gun daha sabret oyle yenike bence tahlili
Aynen belirsizlik kötu yoksa yok varsa var öğrenmek istiyor insan sonucu yaz ama merk eederm hayırlı haber olsun insİnşallah canım bakalım. Bugün yaptıracaktım ama doktor pazartesi gel dedi bakalım pazartesi yaptıracam en azından hamile değilsem de şüphesi olmaz. İlaç kullanmam lazım kullanamıyorum da
İnşallah canım çok teşekkür ederim mutlaka haber vericemAynen belirsizlik kötu yoksa yok varsa var öğrenmek istiyor insan sonucu yaz ama merk eederm hayırlı haber olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?