- 14 Kasım 2022
- 10
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi orgucubiri
Valla canım 0.2 den 4.9a çıkıyorsa vardır bsyler diye düşündüm.kizlarrr meraktan olucem bı hafta önce betam 0.2 idi dün baktım adetime iki gün kala 4.9 ne hamilesin ne değilsin dediler ebeme sordum yüksek ihtimalle öylesin dedi üç gün sonra tekrar kana gidicem ama çok korkuyorum benim gibi olup hamile olan var mi
ay insallahhh çok heyecanlıyım yarın adet günüm inşallah olmamValla canım 0.2 den 4.9a çıkıyorsa vardır bsyler diye düşündüm.
Hayırlısı olsun inşallah vardır
İnşAllah canım. Allah gönlüne göre versinay insallahhh çok heyecanlıyım yarın adet günüm inşallah olmam
Hamilesin net yani Allah’ın izniylekizlarrr meraktan olucem bı hafta önce betam 0.2 idi dün baktım adetime iki gün kala 4.9 ne hamilesin ne değilsin dediler ebeme sordum yüksek ihtimalle öylesin dedi üç gün sonra tekrar kana gidicem ama çok korkuyorum benim gibi olup hamile olan var mi
Hamile olabilirsin canım. Kana gidene kadar elinde test varsa yapsana nasıl çıkar acabakizlarrr meraktan olucem bı hafta önce betam 0.2 idi dün baktım adetime iki gün kala 4.9 ne hamilesin ne değilsin dediler ebeme sordum yüksek ihtimalle öylesin dedi üç gün sonra tekrar kana gidicem ama çok korkuyorum benim gibi olup hamile olan var mi
yaaaa gerçekten mi ayy çok heycanlandım çok kötü şeyler okudum burda emin olamadımHamilesin net yani Allah’ın izniyle
yaptım negatif çıktı 5 haftaya kadar negatif çıkıyormyş geç döllenme olmş sanırımHamile olabilirsin canım. Kana gidene kadar elinde test varsa yapsana nasıl çıkar acaba
ya bde adete 2 gün kala 4.9 çıkınca bu iyi bişey oluyo sanrm yarın baktırıcam bidaha kana bakalımİnşAllah canım. Allah gönlüne göre versin
Baktır canım inşallah vardırya bde adete 2 gün kala 4.9 çıkınca bu iyi bişey oluyo sanrm yarın baktırıcam bidaha kana bakalım
Erken gebelik testi yaptın mı? Benim beta 9 iken çokkk çokkk silik çıkmıştıyaptım negatif çıktı 5 haftaya kadar negatif çıkıyormyş geç döllenme olmş sanırım
yaptm dün kan testinden sonra ama belli olmadı ebe de daha erken bunun için dedi siz öğrendiğinizde 9 muyduErken gebelik testi yaptın mı? Benim beta 9 iken çokkk çokkk silik çıkmıştı
Adete 2 gün kala 4 dü benim de, yeni bir gebelik muhtemelenkizlarrr meraktan olucem bı hafta önce betam 0.2 idi dün baktım adetime iki gün kala 4.9 ne hamilesin ne değilsin dediler ebeme sordum yüksek ihtimalle öylesin dedi üç gün sonra tekrar kana gidicem ama çok korkuyorum benim gibi olup hamile olan var mi
Evet beta 9 ama çok silikti yarın yaparsan bence çıkaryaptm dün kan testinden sonra ama belli olmadı ebe de daha erken bunun için dedi siz öğrendiğinizde 9 muydu
ayyy sizin gebelikle mi sonuçlandı üstüne adet gördünüz mü pekiAdete 2 gün kala 4 dü benim de, yeni bir gebelik muhtemelen
hadi inşallahEvet beta 9 ama çok silikti yarın yaparsan bence çıkar
normal test vardı şimdi yaptım coook silik çıktı ikinci cizgiErken gebelik testi yaptın mı? Benim beta 9 iken çokkk çokkk silik çıkmıştı
Evet bebeğim olduayyy sizin gebelikle mi sonuçlandı üstüne adet gördünüz mü peki
Hamilesin canımnormal test vardı şimdi yaptım coook silik çıktı ikinci cizgi
hadi inşallah allahım siz beni heycanlandırdınız rabbim de sizi mutlu etsin inşallahHamilesin canımhadi müjdeler olsun