Yani ben anlamdım bugün 6 da fenalastimy baygınlık geçirdim ambulans al di gelip tahlil yapmışlarda acil doktoru bisey demedi bize tansiyon dümus demiş
Yani ben anlamdım bugün 6 da fenalastimy baygınlık geçirdim ambulans al di gelip tahlil yapmışlarda acil doktoru bisey demedi bize tansiyon dümus demiş geçmiş olsun. Neden düşmüş ki
Normal beklediğin adet tarihin değil mi. Benğm de adete 5 gün n kala 5.7 çıkmıştı somradan adet oldum. Ama ben aşılama olmuştum ve çatlatma iğne yapılmıştı onun etkisiydi. Onun için sordum. Ama en az 5 in üzerinde olması gerekmiş. Ama genelde gebe olanşarın çok çok daha yüksek çıkıyor.
Canm adetim 11 gün gecti buat sonra adet oldum leke kele geldi ilk başta sonra norlmal geldi yani zaten bende skinti var kist var uzun sürüyor adetim bende beklemiyordum böyle bisey ama böyle cıktı bilmiyorum doktorda bisey demedi bize
Canm adetim 11 gün gecti buat sonra adet oldum leke kele geldi ilk başta sonra norlmal geldi yani zaten bende skinti var kist var uzun sürüyor adetim bende beklemiyordum böyle bisey ama böyle cıktı bilmiyorum doktorda bisey demedi bize