Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ben anlamdım bugün 6 da fenalastimy baygınlık geçirdim ambulans al di gelip tahlil yapmışlarda acil doktoru bisey demedi bize tansiyon dümus demişSınırda çıkmış değer
Bat ne zaman sınırda çıkmış sonuçMerhaba kizlar beta değeri 4.9 cıktı gebelik varmıdır
Anlamadım??Bat ne zaman sınırda çıkmış sonuç
Adetinize kaç gün var yaniAnlamadım??
Adetinize kaç gün 0n var ve de çatlatma iğnesi yada yumurta geliştirici iğneler oldunuz muMerhaba kizlar beta değeri 4.9 cıktı gebelik varmıdır
Yani ben anlamdım bugün 6 da fenalastimy baygınlık geçirdim ambulans al di gelip tahlil yapmışlarda acil doktoru bisey demedi bize tansiyon dümus demiş geçmiş olsun. Neden düşmüş ki
Adetim şuan ama uzun suyor benimAdetinize kaç gün 0n var ve de çatlatma iğnesi yada yumurta geliştirici iğneler oldunuz mu
Nasıl yani şuan adet mı oluyosun gıAdetim şuan ama uzun suyor benim
Normal beklediğin adet tarihin değil mi. Benğm de adete 5 gün n kala 5.7 çıkmıştı somradan adet oldum. Ama ben aşılama olmuştum ve çatlatma iğne yapılmıştı onun etkisiydi. Onun için sordum. Ama en az 5 in üzerinde olması gerekmiş. Ama genelde gebe olanşarın çok çok daha yüksek çıkıyor.Adetim şuan ama uzun suyor benim
Canm adetim 11 gün gecti buat sonra adet oldum leke kele geldi ilk başta sonra norlmal geldi yani zaten bende skinti var kist var uzun sürüyor adetim bende beklemiyordum böyle bisey ama böyle cıktı bilmiyorum doktorda bisey demedi bizeNasıl yani şuan adet mı oluyosun gı
Yoksa olmadın mı
Belkide üzerine görme yaşıyorsun erkende kesilebilir gebelik varsa
Bence kimyasal gebelik gecirmissiniz, su anda dusuk yapiyorsunuzCanm adetim 11 gün gecti buat sonra adet oldum leke kele geldi ilk başta sonra norlmal geldi yani zaten bende skinti var kist var uzun sürüyor adetim bende beklemiyordum böyle bisey ama böyle cıktı bilmiyorum doktorda bisey demedi bize